НАЙ-НОВИ:

Маги Вълчанова остана без мъж и работа, набива яхния в студентски стол

Бившата Мис България Маги Вълчанова остана без работа и мъж до себе си.

Красавицата се раздели с луксозния живот след развода със съпруга си Румен Георгиев. Двамата имат две деца, но сложиха край на брака си преди около две години.

Раздялата се отрази тежко на финансовото положение на миската, която получава не особено голямо издръжка от бившия си мъж. Преди семейството се къпеше в огромен лукс – скъпи коли, домашни прислужници, скъпи пътешествия. Вълчанова държеше лиценза на конкурса Мис Вселена за България, но бе принудена да се раздели и с него.

Днес Маги живее далеч по-скромно и наскоро бе принудена да започне нормална работа в офис. Това не се оказа мечтаното амплоа на Вълчанова и наскоро тя напусна.

Новият план на миската е да стане личен фитнес треньор на жени. Маги няма да работи в конкретен фитнес центъра, а предимно ще помага на жени, които искат да поддържат стегнато тяло.

Освен това Маги е студентка в НСА, където наскоро бе забелязана да се храни с колегите си в евтиния, но вкусен стол на университета, пише „България днес”. Подкрепи ЗАРАТА с поне 1 евро, отнема по-малко от 1 минута.

loading...

Вашият коментар

Виж още:
Актьорът Петьо Петков - Шайбата вдига сватба с приятелката си…