НАЙ-НОВИ:

Люси Дяковска още вехне по Камелия, тя живее с щерката на Йорданка Христова

Пет години след като бе изоставена от приятелката си Камелия, ангелогласата Люси Дяковска още не може да преодолее болката от раздялата. В това са убедени и близките до нея хора, които я познават отлично, написа клюки.бг.

Люси вече е категорично отказва да говори за личния си живот не само публично, но и пред приятели. И сякаш е затворила сърцето си за любовта.

„Не съм влюбена и от много време не съм се влюбвала“, отсича певицата, бързайки да смени темата на разговора.

Истината е, че Люси Дяковска не е имала друга сериозна връзка след Камелия Веселинова. И до ден днешен нейните близки не смеят да споменават името на бившата ѝ приятелка. Нито пък това на естрадната прима Йорданка Христова, с чиято дъщеря Камелия изневери на Дяковска.

Въпреки жестокия удар Люси проявява истинско благородство и оставя на Камелия двете заведения, без да иска и стотинка. Единствено продават апартамента, който били купили заедно, и си разделят парите.

Палавата Камелия обаче не успява сама да менажира заведенията и не след дълго те хлопват кепенци. След като официализира връзката си с Ивана, двете отварят свое кафене в центъра на София. Днес и това заведение е в историята.

Отскоро Камелия е управител на луксозен център за красота. Връзката й с дъщерята на Йорданка Христова все още продължава, макар че през годините двете няколко пъти се събираха и разделяха.

image1 (9K)

  Подкрепи ЗАРАТА с поне 1 евро, отнема по-малко от 1 минута.

loading...

Вашият коментар

Виж още:
Полицията в Горна Оряховица разследва убийство на 59-годишен мъж от…