Любо Нейков плащал по 10 бона годишно за школото на щерка си

Комикът се доказа като много загрижен баща и не пести  средства за единствената си дъщеря Ана. Плащал по 10 бона годишно за да получи наследничката му най-доброто образование, дочу ЗАРАТА.

Ана от тази есен е възпитаничка на едно най-скъпите училища в България – столичния френски лицей „Виктор Юго“. А образованието тук не е по джоба на повечето родители – лицеят е изцяло платен. За щастие таксата се внася на три пъти. Лошата новина е, че десетте бона не покриват допълнителни разходи като кръжоци, зелени училища, извънкласни занимания. Отделно се заплащат и всички изпити.

В момента 8-годишната Ана е третокласничка и ако остане до 12-и клас в лицея, Любо ще олекне със 120 хиляди бона само за таксите, показва простата сметка.

Дъщерята на актьора посещаваше и забавачницата на „Виктор Юго“, преди да стане ученичка. Таксата тук е сходна – 9410 лева за 12 месеца. В престижното школо се е сближила с чедата на дипломати, политици и бизнесмени. И за да е пълен комфортът на детето, личен шофьор вози малката до училището всеки ден.


image0 (9K)