НАЙ-НОВИ:

Любо Нейков не прилича на себе си

Любо Нейков не се притеснява да демонстрира колко е богат. Напоследък той се вози в собствен джип „Мерцедес”, струващ с екстрите над 250 000 лв. Скъпото возило му подхожда, тъй като предаванията и сериалите, които продуцира с ортака си Евтим Милошев го направиха мултимилионер. Талантливият комик разполага и с личен шофьор, който е на негово разположение почти денонощно, предава hotarena.bg.

Мощният роувър на Нейков е със „златен” номер. Табелите на черния автомобил са с лесно запомнящата се комбинация 7272. Цифрите символизират годината, в която е роден преуспелият актьор – 1972-ра. Преди дни папараците на „Уикенд” засякоха Любо на предната дясна седалка на джипа му напът за жилището му на ул. „Чаталджа”. Колата профуча по бул. „Дондуков” и спря пред магазин за хранителни стоки на ъгъла на ул. „Проф. Асен Златаров” и бул. „Янко Сакъзов”. Там звездата от „Комиците” и „Столичани в повече” слезе и буквално изуми фотографите ни, а и преминаващите в района граждани, с драстичното си отслабване. 48-годишният артист вече не е 150 кила и няма огромна гуша, сливаща се с торса му. Внушителният му доскоро корем, който можеше да поеме цяло печено прасенце, също се е смалил. Ако свали още 20-30 кг, Любо съвсем ще влезе във форма и ще може да ходи без изобщо да се задъхва.

Пременен в дънкови бермуди и бяла тениска и с брада оформена като катинарче, актьорът се запъти към супермаркета. Но преди да хлътне в магазина бе разпознат от свои фенки – жени на средна възраст. Дамите го спряха и заговориха, а той любезно си побъбри с тях 2-3 минути. В бакалията Нейков напълни три торби с хранителни продукти. От търговския обект обаче излезе с празни ръце – младеж от персонала му занесе натъпканите чанти до колата. Докато момчето подреждаше внимателно найлоновите пликове на задната седалка, шофьорът на луксозния „Мерцедес” асистираше, придържайки вратата.

  Подкрепи ЗАРАТА с поне 1 евро, отнема по-малко от 1 минута. Натисни ТУК

Виж още:
След като дълго време се луташе и търсеше любовта, Иво…