НАЙ-НОВИ:

Любо Нейков не прилича на себе си

Любо Нейков не се притеснява да демонстрира колко е богат. Напоследък той се вози в собствен джип „Мерцедес”, струващ с екстрите над 250 000 лв. Скъпото возило му подхожда, тъй като предаванията и сериалите, които продуцира с ортака си Евтим Милошев го направиха мултимилионер. Талантливият комик разполага и с личен шофьор, който е на негово разположение почти денонощно, предава hotarena.bg.

Мощният роувър на Нейков е със „златен” номер. Табелите на черния автомобил са с лесно запомнящата се комбинация 7272. Цифрите символизират годината, в която е роден преуспелият актьор – 1972-ра. Преди дни папараците на „Уикенд” засякоха Любо на предната дясна седалка на джипа му напът за жилището му на ул. „Чаталджа”. Колата профуча по бул. „Дондуков” и спря пред магазин за хранителни стоки на ъгъла на ул. „Проф. Асен Златаров” и бул. „Янко Сакъзов”. Там звездата от „Комиците” и „Столичани в повече” слезе и буквално изуми фотографите ни, а и преминаващите в района граждани, с драстичното си отслабване. 48-годишният артист вече не е 150 кила и няма огромна гуша, сливаща се с торса му. Внушителният му доскоро корем, който можеше да поеме цяло печено прасенце, също се е смалил. Ако свали още 20-30 кг, Любо съвсем ще влезе във форма и ще може да ходи без изобщо да се задъхва.

Пременен в дънкови бермуди и бяла тениска и с брада оформена като катинарче, актьорът се запъти към супермаркета. Но преди да хлътне в магазина бе разпознат от свои фенки – жени на средна възраст. Дамите го спряха и заговориха, а той любезно си побъбри с тях 2-3 минути. В бакалията Нейков напълни три торби с хранителни продукти. От търговския обект обаче излезе с празни ръце – младеж от персонала му занесе натъпканите чанти до колата. Докато момчето подреждаше внимателно найлоновите пликове на задната седалка, шофьорът на луксозния „Мерцедес” асистираше, придържайки вратата.

  За укрепване на имунната система вижте ТУК

Виж още:
След като дълго време се луташе и търсеше любовта, Иво…