НАЙ-НОВИ:

Любовната история на Меган и Хари

Тайнствен сватовник свързва съдбите на Принц Хари и Меган Маркъл в Лондон през юли 2016 г. Двамата се срещaт на по питие и любовта пламва от пръв поглед.

[ad id=”225664″]

“Мисля, че много бързо се впуснахме в това. Казахме си – Е, какво ще правим утре? Трябва да се видим отново”, казва Меган.

И така приказката започва…

Преди да се срещнат Хари никога не е чувал за Меган, а тя не знае почти нищо за него и семейството му, разказва бТВ.

„Никога не бях чувал за нея, докато нейната приятелка не ми каза Меган Маркъл. Не ми говореше нищо, затова проверих какво пише за нея, но никога не бях гледал сериала “Костюмари”. Никога не бях чувал за Меган преди и бях прекрасно изненадан”, казва принц Хари.

[ad id=”263680″]

„Не знаех много за него. Единственото нещо, което попитах, когато ни уговаряха среща беше “Гласът му хубав ли е”, спомня си Меган.

Никой не вярва, че това ще е новата принцеса, която ще влезе в сърцето на кралското семейство. Меган е жена над 35 години, по-възрастна от Хари, афроамериканка, актриса, разведена, с хидяли последовалите в “Инстаграм”.

Три месеца по-късно, след официалното оповестяване на връзката им, Меган става най-търсената актриса в „Гугъл” през 2016 г. Медиите бързо започват да я нападат.

Кралското семейство излиза с изявление, с което апелира да бъде уважавано личното пространство на двойката и обръща внимание на неприемливите обиди в онлайн пространството към актрисата.
По-малко от месец след първата им среща, Хари кани Меган на пътуване до Ботсвана, за да отпразнуват рождения й ден – на място близко до сърцето на афроамериканския корен на актрисата.

[ad id=”236993″]

“Там прекарвахме вечерите под звездите. Бяхме заедно 5 дни, което беше фантастично. Бяхме само двамата, което беше важно за мен, за да се уверя, че можем да се опознаем добре”, разказва принц Хари.
Сред романтичните бягства на двойката е престоят им в Тромс, Норвегия, където двамата се наслаждават на Северното сияние. Според Форбс те наемат през сайт за резервации имението Tromvik Lodge, чийто наем започва от 823 долара за уикенд.

Тропическите градини, частен залив и интериорен дизайн, дело на Ралф Лорен, са част от престоя им в прочутия The Round Hill Resort в Ямайка, по време на сватбата на най-добрия приятел на Хари от детство – Том.
Прочутото имение е изборът за меден месец на Джон и Джаки Кенеди. Нежните целувки, вплетени ръце и потъващи погледи по време на специалния ден предвещават и коя ще е следващата двойка пред олтара.

[ad id=”236999″]

Година и половина след началото на романтичните им отношения, Хари предлага на Меган по време на уютна вечер в двореца Кенсингтън.

„Да, всъщност едва го оставих да довърши предложението. Казах му, може ли да кажа “Да”, още сега?”, разказва Меган.
„Тя дори не ме остави да довърша предложението си, каза: “Мога ли да кажа „Да”, мога ли да кажа „Да””. След това се прегърнахме и пръстенът беше в ръката ми. И казах мога ли да ти дам пръстена и тя каза, о да, пръстенът”, допълва принц Хари.

Пръстенът очевидно е златен, защото това е любимият й цвят. Самият камък специално селектирах от Ботсвана, а малките диаманти от всяка страна са от колекцията на майка ми, за да съм сигурен, че тя ще е част от това лудо приключение”, обясни принц Хари.

[ad id=”237001″]

На сватбата няма да присъстват имена от световния политически елит. За сватбен фотограф двойката избира Алекси Лубомирски, а вместо подаръци Меган и Хари подканват гостите си да направят дарения. Подкрепи ЗАРАТА с поне 1 евро, отнема по-малко от 1 минута. Натисни ТУК

Виж още:
Южна Корея се отказа от участие във военните маневри с…