Любовен хороскоп за периода 17-23 декември 2018 година

Любов и страст! Това са подготвили звездите за 12-те зодиакални знака. Венера и Нептун ще бъдат в перфектна хармония, но и Марс и Плутон ще заемат добри позиции.

Овен

Вашата управляваща планета Марс ще бъде в перфектна позиция към Плутон, което ще ви донесе положителни емоции в любовен план. Ще може да използвате силата си, за да получите каквото или когото искате най-много. Ще бъде невъзможно представителите на противоположния пол да ви устоят. Имате добри възможности в любовен план, възползвайте се!

Телец

Да говорите от сърце ще бъде лесно за вас през тази седмица. Дори и да искате, няма да можете да задържите емоциите си. Пълнолунието ще окаже влияние върху вашия сектор на комуникациите. Това ще ви помогне да разговаряте с половинката си с топлина и мекота. Въпреки това, може да се усещате по-чувствителни.

Близнаци

Любимият човек определено ще ви помогне да се измъкнете от вашата зона на комфорт. Той/тя ще се окаже по-приключенски настроен тази седмица. Ще има възможността да покаже част от своята спонтанност, а за вас това ще бъде интригуващо и секси. Пред любимия човек ще има и нови възможности за кариерно развитие, подкрепете го.

Рак

Емоциите на представителите на зодия Рак ще се повишат тази седмица, тъй като пълнолунието ще бъде в техния знак. Ще се чувстват така, сякаш не могат да контролират всичко, което чувстват. Няма да им бъде лесно да насочат емоциите си и дори може да имат проблеми с това как да ги изразят. За щастие няма да се стигне до конфликти с половинката.

Лъв

Слънцето ще се движи през вашата диаграма, свързана с удоволствието и романтиката. В четвъртък ще бъде и в добра позиция с Уран – планетата на безкрайните изненади, която ще окаже влияние върху партньорския сектор. Половинката ви може да ви изненада, споделяйки, че иска нещо повече с вас. Но за някои Лъвове може да настъпи и край на любовната връзка. Бъдете готови за всичко.

Дева

През тази седмица ще виждате най-доброто от партньора си и връзката си. Това ще ви вдъхнови по някакъв начин, но също така няма да скриете и вашите положителни емоции. Ще искате да споделяте с любимия човек и нещата определено ще ви се получат. Разговорите ви могат да бъдат сантиментални и красиви. Ако обикновено имате проблем да споделяте своите интимни емоции, то тази седмица това ще се случва с лекота.

Везни

Има шанс любимият човек да сбъдне някоя от вашите мечти и това определено ще ви накара да се усмихнете. Дали тя или той ви подкрепя достатъчно и сега получавате това, което най-много сте искали? Предстои да разберете. Необвързаните Везни ще се забавляват толкова много с приятели, че няма да мислят върху това, че нямат половинка до себе си. Въпреки това имат шанс за нови познанства.

Скорпион

С любимия човек ще се интересувате само от хубавите неща, които се случват помежду ви. Сложили сте розовите очила и сте се качили на облак от романтика. Венера, планетата на любовта, ще продължи да се движи през знака ви и ще бъде в перфектна позиция към Нептун. Тези две планети заедно, представляват любовта, изразена в нейната най-чиста форма. Насладете се на блаженството!

Стрелец

През тази седмица Стрелците ще могат да се насладят на интензивна сексуална връзка. Ако се намирате във връзка, физическият аспект на връзката ще подхрани емоционалната страна на взаимоотношенията ви. Силата на любовта ще се усеща.

Козирог

Пълнолуние във вашия партньорски сектор ще направи седмицата ви емоционална. Партньорът ви няма да може да сдържа емоциите си. Може би това се случва, защото той или тя иска да се уверите, че ще продължите да се развивате заедно като двойка, без значение пред каква ситуация сте изправени.

Водолей

Тези от вас, които скоро са се запознали с някого, може да се отдадат на дълги разговори с цел опознаване. Това ще ви бъде изключително приятно.

Някои от необвързаните Водолеи може да обсъдят със своите приятели романтични перспективи. Що се отнася до обвързаните, те ще се радват на повече романтика с любимия човек.

Риби

Пълнолунието ви ще повиши вашата чувствителност и сърцето ви ще прелива от настроения. Някои от обвързаните Риби може да научат, че очакват бебе. За други, които скоро са започнали връзка, може да настъпи следващ, по-сериозен етап на връзката. По един или друг начин изглежда, че приемате нещата на по-дълбоко емоционално ниво.


image0 (9K)