Лунен хороскоп на Алена за 24 ноември

Луната е в Близнаци. Залязва в 08.26 ч. Изгрява в 18.17 ч. Фаза – пълнолуние. Лунният ден преминава от 17-и в 18-и с изгрева й. Управител на деня е Сатурн. Цвят – виолетов. Минералите на деня са – оникс и малахит.

БИЗНЕС И ПЪТУВАНИЯ: Всички договори, сключени в този ден, са несигурни. Удовлетворение ще ви донесат далечни пътувания, особено ако сте родени във Водолей и Лъв. Денят е добър за изследователска работа, особено за родените в Скорпион и Стрелец.

СЕМЕЙНИ ОТНОШЕНИЯ: При необходимост може да дадете краткосрочен заем, но само ако не сте родени в Близнаци и Дева. Денят е идеален за занимания със спорт. Проведете семейни разговори, ако сте родени в Стрелец, Овен и Лъв.

БЕБЕТАТА, РОДЕНИ В ТОЗИ ДЕН: Ще имат заложби да бъдат представители на висшия духовен свят, опознали Вселенската любов, любовта към ближния, но при тях се среща и другата крайност – алкохолици и престъпници.

КРАСОТА И ЗДРАВЕ: Препоръчвам дълги разходки, които ще ви помогнат да запазите свежия си вид и да се заредите с нови сили. Масажът на тялото, без раменния пояс и ключиците, е позволен, ако не е вакуумен. Извършва се без натиск и с козметични продукти, които не зачервяват кожата. Подстригването на косите е забранено.

ОПЕРАЦИИ И БОЛЕСТИ: Забранени са операциите на бронхите, белите дробове, трахеята, ако не са животоспасяващи и търпят отлагане.

Автор: Светлана Тилкова – Алена


image0 (9K)