Лунен календар на Алена за 14 ноември

Луната е във Водолей. Изгрява в 12.54 ч. Залязва в 22.50 ч. Фаза – първа четвърт. Лунният ден преминава от 7-и в 8-и с изгрева й. Управител на деня е Меркурий. Цветът на деня е зелен. Минералът е яспис.

БИЗНЕС И ПЪТУВАНИЯ: Денят е идеален за начинания, за подписване на договори, за започване на работа. Ще имате успех, ако се занимавате с производство на петролни продукти и морски транспорт, особено ако сте родени в Риби, Дева и Скорпион.

СЕМЕЙНИ ОТНОШЕНИЯ: Купете си последен модел автоматична пералня – днес е подходящият ден, ако искате да ви служи дълго и вярно и покупката е планирана. Храната ви трябва да се състои от растителни продукти, които се услаждат на вашите близки и приятели. Денят е благоприятен за стабилизиране на роднинските отношения. Намерете време за среща и разговор.

БЕБЕТАТА, РОДЕНИ В ТОЗИ ДЕН: Ще са свръхемоционални. Най-важният им житейски урок е да се научат да контролират чувствата си. Научете ги да възприемат живота и света и отстрани. Те ще са отлични актьори, певци дори и ако са непрофесионалисти.

КРАСОТА И ЗДРАВЕ: Жените и без особени усилия ще изглеждат добре. Ако имате желание, поставете началото четиридневна диета.

ОПЕРАЦИИ И БОЛЕСТИ: Забранени са операциите на ставите, вените, нервната система и очите, ако не са животоспасяващи и търпят отлагане, както и лечението на артрит.

Автор: Светлана Тилкова – Алена


image0 (9K)