Лунен календар за 10 септември

Луната преминава от Дева във Везни в 18.20 ч. Изгрява в 07.30 ч. Залязва в 20.31 ч. Фаза – новолуние. Лунният ден преминава от 1-и във 2-и с изгрева й. Управител на деня е Луната. Цветът на деня е сребристосин. Минералът – александрит.

[ad id=“225664″]

БИЗНЕС И ПЪТУВАНИЯ: Пътуванията, командировките, новите запознанства ще са ви от полза. Денят е добър за обмяна на нови идеи за родените във Водолей и Лъв. Ако работите в авиацията, ще
имате добри допълнителни приходи от полети на далечно разстояние.

СЕМЕЙНИ ОТНОШЕНИЯ: Усъвършенстването на знания ще донесе признание на родените във Водолей и Стрелец. Денят е добър за покупка на видеотехника и за ремонт на битова техника.

[ad id=“236999″]

БЕБЕТАТА, РОДЕНИ В ТОЗИ ДЕН: Ще могат сами да направляват своя жизнен път. Трябва да развиете у тях трудови навици, за да не се превърне мързелът в господар на живота им.

КРАСОТА И ЗДРАВЕ: Необходими са ви чист въздух, спорт и хармонични отношения в обкръжението ви. Забранена е антицелулитната терапия.

ОПЕРАЦИИ И БОЛЕСТИ: До прехода на Луната са забранени операциите на коремната кухина, а след този час – на бъбреците, подстомашната жлеза и ендокринната система, ако не са животоспасяващи.

Автор: Светлана Тилкова – Алена


image0 (9K)