НАЙ-НОВИ:

Луна получила 4 млн. долара наследство от турски бизнесмен

Певицата Луна е получила над 4 милиона долара от турския бизнесмен, с когото я свързваха дълги години любовни отношения.

Преди месец стана ясно, че делото между певицата и семейството на турчина Мехмед Трапджъ е приключило в полза на богатата турска фамилия. Българката ще получи 60 хиляди долара от завещанието на милионера, а не предвижданите 4 милиона долара в акции, произведения на изкуството и имоти.

Пред „България Днес” Луна коментирала финансовото си състояние и какви са отношенията и със заможния бизнесмен, който почина през 2016 година.

„Истината е, че получих всичко, което е много повече от 4 милиона долара. Парите са много повече и понеже не мога да стопанисвам толкова много имоти, в Австралия, в Америка, ги прехвърлих на неговите деца. Нямам нужда от толкова много неща. Противно на всичко, което се изписа, ние сме в прекрасни отношения с тях, дори сега, когато бях в Турция, пак се видяхме с тях. За мен парите не са толкова важни. Важно е доброто отношение, разбирателството между хората, животът е един миг, така че ние сме си приключили финансовите отношения. Те са доволни, ние никога не сме имали спорове с тях, не искам да казвам числа защото не е разумно”, обяснила певицата.

Луна отрекла името на турския бизнесмен да е Мехмед Трапджъ, но отказала да назове името му. Фолкаджийката категорично опровергала той да я е подпомагал финансово през годините, да е бил неин спонсор.

„Без да е нужно мъже да ме подкрепят финансово, физически, морално или духовно, винаги съм била независима и съм имала финансови възможности, колкото и странно да звучи. Първите ми приходи дойдоха от моите песни. Тогава съм имала по 200- 300 хиляди тираж на албумите си, и по четири-пет участия на ден. Елементарна сметка може да покаже, че съм спечелила честно огромните си постъпления. Тогава аз ги инвестирах много добре, когато му беше времето не обикалях по златарските магазини да си харча парите за глупости. Още тогава наистина направих добре осъзната инвестиция на всички приходи в имоти”, разкрива Луна.

Луна споделила, че човекът с когото медиите я свързват, действително е турски милионер. Въпреки че според източници той починал през 2016 година, Луна продължава да говори за него в сегашно време. Запитана за кончината му тя споделила, че това са много съкровени неща, които не иска да казва.

„Всички мъже, които съм допускала до себе си, са ми дали всичко без да го искам. Никога не сме залагали на срокове, години, граници и затова всички мои мъже в живота са ми приятели до ден днешен. С всички съм в прекрасни отношения. За мен това е много важно! Аз не съм човек, който е алчен. Отдадена съм и живея за хората. Не ги наричам любовните, защото аз никога не съм имал законен съпруг, няма и да имам, не желая такова бреме”, обяснила блондинката.

  Подкрепи ЗАРАТА с поне 1 евро, отнема по-малко от 1 минута.

loading...

Вашият коментар

Виж още:
Състав на Шуменския окръжен съд призна локомотивните машинисти Димитър Михнев…