Луната е в знак Риби – поддържайте духа си в леко и радостно състояние

Меркурий е в съвпад с Нептун – интуицията става по-силна от логиката.

Добро време за поетично, литературно и музикално творчество, за медитация, за вътрешна духовна работа. Но в същото време се увеличава разсеяността, илюзиите, заблудите, измамите, кражбите. Изкривяване на информацията и фактите.

Създава се благодатна почва за всякакви слухове, разпространение на фалшиви новини. Бъдете предпазливи при работа с цифри, документи, пари. Не сключвайте и не подписвайте договори и важни документи, не вземайте важни решения, които определят бъдещето ви. Да се внимава с лекарствата, особено наркотичните средства и алкохола, това съветва астрологът Ивелина Пенчева.

Луната е в знак Риби до 05:58 часа на 4 април.

Луната в този знак създава романтична настройка. Повишава се чувствителността, състраданието милосърдието, способността към самоизразяване и интуицията. В любовните дела трябва да се прояви голяма предпазливост. През това време хората са по-склонни да гледат на света през розови очила. Чувствата са интензивни, сърцето прекалено открито. Лунната енергия прави хората емоционално нестабилни. Може да възникнат търкания в отношенията, подозрителност към околните, лесно поддаване на чужди внушения и влияние. Ако се занимавате с творческа работа, то сега е подходящо време да станете по-активни. Вниманието ви може да е съсредоточено върху духовните теми.

Уязвими са краката, особено ходилата и пръстите. Сложете си най-удобните и меки обувки. Препоръчва се по-малко да вървите и да не натоварвате краката.

Доминиращ 27 лунен ден от 06:10 часа на 2 април до 06:37 часа на 3 април

Днес всички нововъведения и амбициозни планове лесно се осъществяват. Възможно е да се получат придобивки от по-рано сключени договори и сделки. По принцип може да се каже, че 27 лунен ден е добър за всяка работа. Но той е особено щастлив и успешен за тези, които вършат добри дела.

В този лунен ден добре се съчетават разума и интуицията. Хубав ден за общуване с хора от по-старото поколение. Не забравяйте да посетите родители, баби, дядовци, други роднини, даже своята първа учителка. Те могат да ви научат на много неща, могат да ви предложат варианти за решаване на проблемите ви. В този лунен ден получаваме практическа житейска мъдрост. Така че, ако възрастен човек поиска да ви каже нещо, не го отклонявайте, изслушайте го и му благодарете. Имате възможност да погледнете по нов начин старите проблеми.

За да бъде 27 лунен ден успешен, трябва да поддържате духа си в леко и радостно състояние, като се избягва напрежението и вълненията. Можете спокойно да посетите данъчната инспекция и държавна администрация. Навсякъде ще имате „зелена светлина“. Днес не се занимавайте с битова работа и домашни задължения, можете спокойно да ги прескочите.

Двадесет и седмия лунен ден е много подходящ за срещи. Повечето хора ще се намират в романтично състояние на духа. Сега можете да научите повече за половинката си и да я разберете по-добре, голяма част от информацията ще получите интуитивно. Позволете на душата си този ден да си почине, избягвайте всякакви скандали и да не изяснявайте отношения. Това е идеалното време за помирение след караници и конфликти.

Добре е да прекарате повече време в молитва, медитация, да се посветите на самоусъвършенстване, на духовно търсене и придобиване на Божественото знание. Не пропускайте възможността да разширите знанията си и не забравяйте да отделите време за обучение и самостоятелно развитие. За тези, които сериозно се заемат със самоусъвършенстването си, Луната ще им помогне да се свържете с вътрешното си „Аз”, да получат интуитивно прозрение и да притеглят към живота си необходимата ситуация.

Болестите, започнали сега, не са опасни. Да се избягват кръвозагуби. Може да се обострят заболявания, свързани с кръвта. Коленете са уязвими и е добре сега да се лекуват. Лекарствата, ако е възможно да се избягват. Всяка химия сега е противопоказна. Най-доброто лечение в този ден е народната медицина и хомеопатията. Ако не е наложително, отложете ходенето до болница и прегледа на рентген. Стомахът да не се натоварва с тежка и мазна храна, да не се консумират цитрусови плодове. Полезна е леката зеленчукова храна. Може да пийнете чаша червено вино, но от останалият алкохол се въздържайте.

Секс – Много е важно в основата на секса да стои любовта, близостта, приятелските отношения, а не само чистата физиология. Идеално време за първи полов контакт или за зачатие.

Покупки– Не се препоръчва да се купуват нови неща.

Днес е добре за подстрижка. Подходящо е за всички, които се грижат за външния си вид и искат да направят впечатление. Това ще засили вашето обаяние и постигане на успех пред околните.

Обърнете внимание на сънищата. Те могат да ви разкрият нещо, което отдавна искате да узнаете.

Днес е 13 слънчев ден – Подходящо е за интелектуални занимания. Може да решавате логически задачи, кръстословици. Добър ден за всякакви игри, в които участва ума. Подходящо е да се занимавате с възпитанието на децата, да пътувате. Всяка лоша мисъл в този ден може да се въплъти в реалността, затова следете внимателно за думите, които изричате и контролирайте хода на мислите си. Добре е да започне цикъл за очистване на физическото тяло и за освобождаване от негативна енергия.

Автор: Ивелина Пенчева


image0 (9K)