НАЙ-НОВИ:

Луната вещае: Вслушайте се в своята интуиция

Луната е в знак Рак, където ще остане до 14:46ч на 26 март.

[ad id=”225664″]

Проявлението на Луната в този период се характеризира с загриженост и взаимна отдаденост. Капризи, неустойчиво настроение и претенции от неоправдани очаквания. Повишава се чувствителността, ставаме по-емоционални и раними. Нежелателно е да се отправят критики и да се предявяват претенции. Нашите преживявания сега ни се струват по-важни от случващото се във външния свят.

Ракът е знак на семейното огнище, на устойчивите традиции. И основната семейна традиция във всяка култура е съвместната трапеза. Ето защо традиционните семейни обеди и вечери, задушевните разговори с майка, с деца, с баби в тези дни ще обогатят отношенията ви с нови топли чувства.

[ad id=”263680″]

Уязвими са стомаха и млечните жлези, както и дванайсетопръстникът.

8 лунен ден продължава до 13:00ч. Външно можете да останете пасивни. Това е доста труден период, когато не трябва да се претоварвате физически, психически, емоционално. Старайте се да не преразходвате енергията си. Вслушайте се в гласа на своята интуиция. Важно е бързо да умеете да решавате проблемите. Не трябва да им оставяте време за развитие.

9 лунен ден започва в 13:00 и продължава до 14:04ч на следващия ден. Този лунен ден символично е свързан със знака Рак и се счита за първия критичен ден от лунния цикъл. 9-ия лунен ден е опасен по свой начин, тъй като тъмните сили се събуждат днес и се опитват да ни съблазнят и изпитат. През цялото лунно денонощие ще чувствате негативната енергия и нейното въздействие.

Могат да се изявят слабите ни страни и нашите недостатъци. Различни провокации ще идват от всички страни, така че останете скромни и не се поддавайте на илюзии. Тези, които имат чиста съвест, няма нужда да се притесняват от отрицателните последици.
Какво можете да правите? Да си почивате, да възстановявате силата си. Посветете времето на вътрешния си свят. Отделете свободно време за хобито или увлеченията си. Добро време за решение на всекидневни проблеми, но не се занимавайте с важни въпроси. Не се концентрирайте върху мрачни мисли, побеждавайте ги с енергията на любовта и всеопрощението.

Здраве – Може да имате проблеми със здравето или спад на жизнената енергия. Сега организмът е абсолютно незащитен, тъй като се настройва към новите ритми на втората лунна фаза и не е готов за сериозно натоварване. Всякакви очистителни процедури в този период се приветстват. Най-уязвими днес са гърдите, коремната област и органите на кръвообръщението. Добре е да се въздържате от енергични физически упражнения, масаж, посещение на сауна. Изчистващата баня ще е само от полза. Очистване на помещенията физически и енергийно (напр. с Рейки).

Диета – Отлично време за пост и разтоварване. Изберете деликатни продукти и се откажете от изкуствените (газирани напитки, сладкиши и т.н.). Може риба, но изключете друго месо, гъбите и продълговати зеленчуци като краставици, моркови. Да се избягва преяждането.

Отношения – В емоциите може да се наблюдава сдържаност, безразличие, нетърпимост към чуждите недостатъци, мнителност и потребност от ред. Да се ограничат контактите с други хора и да не се влиза в спорове. Бъдете търпеливи в разговор с другите. Избягвайте агресивността. Не се месете на никого в работите, тъй като чувствителността се увеличава и конфликтите лесно се разпалват. Избягвайте разговор с партньора си за съвместното ви бъдеще и анализ на чувствата.

Секс – В девети лунен ден е добре да се въздържате от сексуални отношения. Жените трябва да бъдат много внимателни да не бъдат изнасилени, тъй като мъжете в този ден са много податливи на агресия и необуздани сексуални желания.

Подстригване е допустимо и все пак, ако не е наложително го отложете за по-добри дни.

Сънища, които предстоят(вижте часовете за 9 л.д.) ще покажат какви конфликти съществуват на подсъзнателно ниво, могат да укажат вътрешен скрит конфликт и неговият характер. Всичко, което се яви в съня има отношение към вашата карма. През нощта могат да се явят кошмари и мъчителни съновидения.

Езотерика – Създайте си астрална защита, обграждайте се с бяла светлина, изговаряйте защитни формули.

Ивелина Пенчева ASTROLOGIA*Lin Подкрепи ЗАРАТА с поне 1 евро, отнема по-малко от 1 минута.

loading...

Вашият коментар

Виж още:
Днес ще сте склонни да се ядосвате за незначителни неща…