Луиза Григорова с пореден „татко“, майка й Ивет грее с ново гадже

Преди повече от година модната шефка Ивет Григорова се раздели с втория си съпруг – интериорния дизайнер Евгени. Майката на актрисата Луиза Григорова не си губи времето и веднага след развода се показа с нов мъж – бизнесмена Атанас Минев. Връзката им започнала още по време на брака й и преминала през много трудности, но дългокраката блондинка не съжалява за избора си.

Наскоро Ивет признала пред свои близки, че е много хлътнала по сегашния си приятел и даже се замисляла дали да не роди от него, макар че вече гони 50-те. Съвременната репродуктивна медицина е доста напреднала и забременяването в такава късна възраст не е невъзможно.

Запознати издават, че Атанас е с няколко години по-млад от любимата си, но никога не е бил женен, нито има деца. Това засилило желанието на Григорова да го дари с наследник, който да скрепи отношенията им.

„Ако се случи, ще съм мнного щастлива”, разправяла модната шефка. От няколко месеца тя живее с новото си гадже под един покрив, но сега отрича брака и не възнамерява да минава под венчило за трети път.

Откакто се залюбила с по-младия Атанас, Ивет рязко влошила отношенията си с бившия Евгени, от когото има 13-годишна дъщеря на име Кристина. Интериорният дизайнер не желаел да вижда Григорова даже на снимка и общувал с нея насила само заради детето. Той подозирал, че блондинката му е кръшкала с Минев още преди окончателната им раздяла и това породило силни негативни чувства в него.

Ивет разказва, че с настоящия й мъж се запознали в столично заведение и той направил първата крачка, като я заговорил. „Видях я в един ресторант. Знаех коя е, разбира се. Направи ми много хубаво впечатление, много усмихната, много красива. Изпратих й покана за приятелство във фейсбук и след това й написах съобщение“, споделял е Атанас в една от малкото си публични изяви. Първоначално Григорова не му обръщала внимание или отговаряла лаконично, защото по това време все още била семейна. С течение на времето обаче била силно привлечена от Наско и се сближили. Разменили си телефоните и всеки ден се чували или си пишели мили съобщения. В един момент емоциите им надделели и избухнали като вулкан. Тогава, ръководена от порива на сърцето си, блондинката взела решението окончателно да се раздели с бащата на Кристина. И бездруго с него не се разбирали от доста време – скандалите вгорчавали ежедневието им и положението било нетърпимо.

Голямата дъщеря на Ивет – звездата от сериалите „Откраднат живот” и „Стъклен дом” Луиза Григорова, подкрепила майка си и я посъветвала да преследва щастието си. Двете неведнъж са разказвали, че се чувстват по-скоро като сестри и приятелки, отколкото като майка и дъщеря, защото модната шефка родила много млада и съвсем неопитна.

С първия й мъж Красимир, бащата на Луиза, се разделила след 10 години брак. Ивет се омъжила за него едва на 19 и изживяла бурна любов, но след време чувствата им се изчерпали и разлъката не закъсняла. „Толкова бях влюбена в бащата на Луиза, че когато забременях, ходех в църква и се молех детето да прилича на него. Толкова умно, толкова красиво, същата зодия, само да е по-беличко,че той е смугъл красавец. И то се роди точно такова, каквото исках. Когато се разведохме с Краси, запазих фамилията му, защото вярвам, че ми носи късмет. Останахме близки, не спряхме да се търсим. Винаги му казвам, че ми е по-ценен като приятел, отколкото като съпруг”, разказва Григорова.

За съжаление тя не успяла да запази такива добри отношения с бащата на по-малката си дъщеря, но се надявала с времето да изгладят недоразуменията заради 14-годишната Кристина, която страдала от раздялата на родителите си, пише „Уикенд“.


image0 (9K)