НАЙ-НОВИ:

Лоши новини за Кубрат Пулев

 

Притеснителни новини за Кубрат Пулев идват от Румъния. Промоутърът на последния съперник на Кобрата Богдан Мушат от King Promotion, разкри, че шефът на Атлетическата комисия на щата Калифорния, която ще изслуша българинът е изразил мнение, че българинът е използвал много непозволени удари срещу Дину и е трябвало да бъде дисквалифициран.

Припомняме, че Кубрат Пулев победи румънеца Богдан Дину в мач, който се игра в САЩ.

“След боя с Кубрат Пулев разговарях с шефа на Калифорнийската атлетическа комисия. Той бе изненадан от факта, че Богдан се е изправил след първия нокдаун. След толкова неправомерни удари от съперника. Каза ми, че ако е бил останал на пода, то съдията е трябвало да го обяви за победител след дисквалификация”, заяви Мушан пред prosport.ro.

“И според него, в най-лошия за нас случай тогава, изходът на мача е щял да бъде определен от резултата в картите на съдиите до момента. А две от тях показваха абсолютно равенство. Двама от съдиите даваха 76:76, а един 77:75 за Кубрат. Мачът си беше равен отвсякъде”, добави Мушат.

Той със задоволство сподели, че компанията му е наела куп скъпи адвокати и е сигурен в положителния изход на битката извън ринга.

“Такива дела не се започват, ако не си сигурен, че ще ги спечелиш. Нашите американски адвокати са приготвили дебели папки с доказателства и сме спокойни и уверени в успеха си”, каза още Мушат.

На 14 май точно калифорнийската комисия ще гледа жалбата на Дину, с която се иска анулиране на мача. Тогава ще бъде гледана и жалбата на Джени Суши за сексуално насилие заради целувката след двубоя.

 

Източник – Канал 3 Подкрепи ЗАРАТА с поне 1 евро, отнема по-малко от 1 минута. Натисни ТУК

Виж още:
Пътнически влак блъсна камион, който бил заседнал на железопътен прелез…