НАЙ-НОВИ:

Лоши новини за бременността на Сюрея и тъмни облаци над отмъстителната Ипек в “Завинаги”

Тази вечер в епизода на турската драма “Завинаги” идват лоши новини за бременността на Сюрея, а облаците над главата на Ипек се сгъстяват.

Бегюм, въпреки нежеланието си, приема да проследи бременността на Сюрея, която се оказва рискова, след направените изследвания в болницата, където бъдещата майка беше приета по спешност.

В предишния епизод станахте свидетели как напълно умишлено Ипек занесе снимки в стаята на Сюрея, между които имаше една на Фарук с Бегюм, в мила сцена, полегнали на зелена морава. В мига, в който Сюрея видя фотографията, тя получи кръвоизлив.

Змията Ипек нанася тежък удар на Сюрея и тя влиза в болница

Всички разбраха за постъпката на Ипек и сега е ред гневът на Есма султан да изригне.

Най-големите кошмари на Есма султан се сбъдват

Изписват Сюрея от болницата, а Ипек припада пред Фикрет и родителите си.

Есма е зле. Тя разбира, че Емир е неин внук, но не приема новината. Споделя наученото единствено с Нургюл.

Съмненията на Фарук стават реалност. Колкото и да се е надявал, че Емир може да е от друг мъж, той научава истината от първоизточника. Бегюм му разказва защо го е напуснала, разказва му и за болестта си,както и за притесненията, че няма да може да отгледа детето си.

Как ще се държи Фарук след получената смазваща го информация, гледайте серията довечера от 20 часа по бТВ. Подкрепи ЗАРАТА с поне 1 евро, отнема по-малко от 1 минута. Натисни ТУК

Виж още:
Преди броени дни магазини dm предоставиха възможност на българския пазар…