НАЙ-НОВИ:

Лечков нахъсан да стане пак кмет на Сливен

Не се впускам в изборната надпревара за кметския пост в Сливен „от гол ентусиазъм”. Това заяви в ефира на bTV Йордан Лечков.

Според него в края на неговия мандат през 2011. Сливен е бил на едно от водещите места сред общините в страната, а сега е на последно „заедно с Враца”. И „Все още изпълняват проекти от времето на Йордан Лечков като кмет, което е показателно”, смята бившият кмет на Сливен.

„Създал съм администрация, която работи добре”, допълни той, но не отговори защо градската управа не е работела добре след него, предвид че са същите хора. Според него това е част от общата ситуация в държавата, където много неща не са наред.

„Един кмет не трябва да знае всичко”, заяви бившият градоначалник, коментирайки случая с пастора от квартал “Надежда”, осъден за педофилия във Великобритания. При този казус пропуските трябва да се търсят в социалните служби, смята Лечков и вижда в това още един пример за проблемите в държавата.

Фактът, че през последния му мандат улиците на града са били постоянно разкопани, което предизвика недоволството на неговите жители, показва, че е „имало проекти”, заяви Лечков. Той ще бъде алтернатива на статуквото в настоящите избори и затова е нарекъл своята политическа сила „Нова алтернатива”. Предизборната си кампанията ще финансира със собствени средства.

„Сталин е казал, че не е важно кой как гласува, а кой брои гласовете”. С тази мъдра мисъл Лечков обясни изборната си загуба на предишния местен вот. „Ще стигна до балотаж”, прогнозира представянето си на предстоящите местни избори Лечков. Подкрепи ЗАРАТА с поне 1 евро, отнема по-малко от 1 минута. Натисни ТУК

loading...

Вашият коментар

Виж още:
На 20 септември събитията ще изискат от вас бързи реакции,…