НАЙ-НОВИ:

Къци, зарежи тези панталони!

Шоуменът Кръстю Вапцаров, който скри шапката на всички с брилянтните си превъплъщения като Шапката в „Маскираният певец”, от 4 години участва в риалити предавания и дава телевизионни интервюта с едни и същи панталони, забеляза неотдавна „Уикенд”. Най-вероятно се харесва единствено с тях, та ги скъсва от употреба.

Изненадващо кукленият актьор се появи с тях и в първия епизод на новия сезон на „Черешката на тортата”. Вапцаров гостува в дома на първата участничка Гери Турийска.

Докато нисичкият кукловод си подлагаше възглавница, за да се настани удобно на високата маса, зрителите имаха възможност добре да огледат стайлинга му. За изненада на мнозина шоуменът бе избрал да облече пак същите панталони.

Преди 4 години бизнесът на Къци забуксува и дипломираният кукловод влезе в Къщата на „ВИП Брадър“ в Нови хан. Вапцаров често бе сниман от камерите на Големия брат все с едни и същи кафеви панталони, които комбинираше с разноцветни ризи и тениски.

За разлика от много свои колеги, които харчат за скъпи коли и дрехи, Къци Вапцаров цепел стотинката на две и живеел повече от аскетски. Той вярвал, че кафевите панталони му носят късмет, затова избрал да бъдат част от костюма на Шапката в „Маскираният певец”. Те очевидно му донесоха късмет, тъй като неговият персонаж се оказа един от най-харесваните. Колоритната Шапка на Къци бе единствената, за когото детективския панел Геро, Гала, Ники Кънчев и Мария Илиева признаха, че нямат никаква представа кой е. Благодарение на артистичните си умения, Къци успя да заблуди всички.

Той се появи в студиото на сутрешното предаване „Здравей, България”, за да даде интервю отново с любимите си панталони.

  Подкрепи ЗАРАТА с поне 1 евро, отнема по-малко от 1 минута. Натисни ТУК

Виж още:
Сестрите Габриела и Стефани Стоеви се класираха за финала на…