НАЙ-НОВИ:

За КТБ и обществените поръчки. Да живее прокуратурата!

Поправката на закона за обществените поръчки, чиято цел е да се прикрият досегашните кражби покрай оградата на южната ни граница и поддръжката на това “заградително съоръжение” е пореден пример за управленската некадърност на властите.

[ad id=”225664″]

И в сега действащият ЗОП има текстове, които позволяват разни обекти да се възлагат на фирми без кнкурс, но когато обстоятелствата са форсмажорни, т. е. извънредни и няма време за търгове и конкурси, ми казаха запознати с материята експерти.

Очевидно е, че управниците освен че искат да прикрият досегашните си безобразия, правят и невъзможното, само за да могат близки до тях бизнесмени и фирми да получат комфорт и да трупат печалби и дивиденти от несвършената си работа. А това е стопроцентова диверсия и спекулативна заплаха за националната сигурност.

Без съмнение, такова престъпно деяние едва ли би могло да се случи в която и да е цивилизована държава. Това е престъпление срещу целокупния български народ. Но ще остане в хрониките в графата “Поредната далавера на управниците”.

Да живее прокуратурата!

Любо Кольовски, Фейсбук Подкрепи ЗАРАТА с поне 1 евро, отнема по-малко от 1 минута. Натисни ТУК

Виж още:
Нашето момиче Нина Добрев, звезда в американския сериал "Дневниците на…