НАЙ-НОВИ:

Кристиано Роналдо проговори за коронавируса

Голямата звезда на Ювентус  Кристиано Ронадло направи силно изявление до милионите си последователи в социалните мрежи по повод най-новата световна зараза..

„Светът преминава през много труден период, който изисква изключително внимаване от всички нас. Днес се обръщам към вас не като футболист, а като син, баща и човек, който е обезпокоен от случващото се днес, което засяга света около нас”, написа португалецът.

„Важно е да следваме съветите на Световната здравна организация и на правителствата за това как да се справим с настоящата ситуация. Защитата на човешкия живот трябва да бъде преди всичко друго”, пише още Роналдо, прилагайки линк към сайта на СЗО с инструкции.

Президентът на остров Мадейра Мигел Албукерке обяви, че Кристиано се намира в добро здраве. Португалската супверзвезда е в родния си град, след като майка му получи инсулт.

“Роналдо и неговото семейство нямат признаци да са болни”, каза Албукерке.

Петкратният носител на “Златната топка” няма да може да пристигне обратно в Торино в следващите поне 14 дни. Подкрепи ЗАРАТА с поне 1 евро, отнема по-малко от 1 минута. Натисни ТУК

loading...

Вашият коментар

Виж още:
Както е известно днес БФС обяви, че преустановява първенството на…