Кристали с вълшебни свойства ще помогнат на вашия ум и дух

Независимо дали искаме да спим по-спокойно, да контролираме емоциите си, или да бъдем по-открити със себе си и околните, полускъпоценни камъни могат да ни помогнат в това.

Знае се, че кристалите действат по този начин с вибрациите си на различна честота, които преминават в собствената ни енергия, като могат да я балансират, пише Cosmopolitan.

Ако изпитвате затруднения на работа, искате да проясните ума си и да се концентрирате по-добре, има няколко кристала, които да насърчат тези способности. Вижте по-долу!

Може да поставите тези камъни на своето бюро или да ги носите като бижута, защото освен че въздействат на енергийно ниво, са красиви и за окото.

Ахат синя дантела

Този скъпоценен камък допринася за спокойствие и тишина, като помага за облекчаване на нервите и засилване на комуникационните умения. Окуражава плавното преодоляване на всякакви неловки ситуации на работа и насърчава тактичност, спокойствие и уравновесеност. Носете или дръжте ахат синя дантела следващия път, когато съобщавате (или очаквате да получите) лоши новини, за да поддържате ума си ясен и спокоен.

Содалит

Той е идеален помощник за съхраняване и запомняне на информация. Действието на содалита е многообхватно: той подпомага яснотата на мисълта, запазване на знанието и поддържане на креативността. Дръжте го близо до себе си или медитирайте с него, когато трябва да презаредите силите си за концентрация.

Изумруд

Той е магнит за късмет и изобилие. Този камък насърчава действията, като премахва негативността и извежда на повърхността вашето „несъзнателно знание“. Когато възприемете цялата картина с всички факти ще ви е много по-лесно да се справите с всичко, което е пред вас.

Иолит (Кордиерит)

Този камък помага да получите просветления, активира интуицията ви и връзката с вашата „вътрешна мъдрост“. Иолитът е чудесен за медитация и интроспекция, така че когато трябва да размишлявате върху нещо познато, седнете на тишина с този камък в ръка.

Тигрово око

Той изостря фокуса и умственото ви зрение, помагайки да виждате нещата по-ясно, за да можете да вземете трудно решение. С неговото влияние може да изясните вътрешната си визия. Той носи осъзнатост, като разкрива „скрити истини“.


image0 (9K)