НАЙ-НОВИ:

Кремена Халваджиян обзета от тревожност, ходи на терапия

Кремена Халваджиян ходила на терапия, за да се справи с тревожността си. Това сподели съпругата на продуцента Маги Халваджиян, която е стилистка във всичките му предавания, в интервю за предаването „На кафе”.

„С годините ставам все по-тревожна и не знам вече как да се справям с това. Ходих и на терапия за тази ми тревожност”, сподели Кремена и допълни, че когато родила сина си Бедрос, била смела. С внука си Еди стилистката непрекъснато се тревожела, а покрай внучката си Кай, станала „някакъв паникьосан, ужасен човек”.

Кремена сподели още, че е сънувала името на внучката си, преди да се роди. „Един ден се събудих и в главата ми се беше забило името Кая”, разказа стилистката и допълни, че тогава помислила, че се бърка, тъй като може би имената им започват с буквата К.

Синът й Бедрос и снаха й Алекс пазели в тайна името на дъщеря си, както преди това и на сина си. Бабата и дядото не знаели с дни как се казва внучка им. „Подпитах Еди, който беше ходил да види бебчето. Викам: „Кажи как казват на сестра ти”, и той: „Кай”, споделя Кремена и допълва, че снаха й много харесвала това име още за сина си Еди.

„Избрали са хавайското Кай, което значи море. И двамата са влюбени в моретата и океаните. Това, че е с моята буква, разбира се, ме прави много щастлива”, споделя Кремена, цитирана от Уикенд. Подкрепи ЗАРАТА с поне 1 евро, отнема по-малко от 1 минута. Натисни ТУК

loading...

Вашият коментар

Виж още:
Журналистката Жени Марчева не може да готви. Водещата на предаването…