НАЙ-НОВИ:

Краят на една приказка: Млада пациентка завъртяла главата на д-р Енчев!

„Благодаря Ви, д-р Енчев“ – с тези невинни думи започва аферата на пластичния хирург д-р Ангел Енчев с негова млада пациентка, твърдят столични клюкари пред „Галерия“. Именно тя била причина за раздялата на Енчев със съпругата си манекенката Теди Велинова.

„След 8 години съвместно съжителство д-р Ангел Енчев и Теди Велинова взеха решение да продължат живота си поотделно. За момента двамата няма да коментират причините за избора си и молят за уважение към тяхното лично пространство и това на децата им“, гласи официалното съобщение на семейството, припомня “Флагман”.

Новината бе потвърдена от асистентка на д-р Енчев, но за всеобщо учудване – съпругата на хирурга нямаше представа за това. „Ха-ха! Така ли? Не знаех! От вас научавам“, с насмешка коментира Велинова преди няколко дни.

Въпреки привидното й спокойствие, още ден преди разгласяването на новината, Теди изтри цялата информация от Instagram-а си, а Фейсбук профилът й бе премахнат.

image0 (9K)

Според упорития слух, д-р Енчев въртял любов със своя млада пациентка със серия от пластични корекции.

Запознават се по време на консултация за ринопластика, като в последствие дамата се подложила и на други интервенции. Връзката им започнала като обикновен флирт, но Енчев се влюбил и отношенията им се задълбочили. Преди няколко месеца Велинова го хваща в крачка и се разразява огромен семеен скандал. Объркан и неуверен в чувствата си, пластичният хирург моли съпругата си за прошка. Именно тогава й подарява и супер луксозния джип „Мерцедес“ G класа, оценен на 200 000 лева. Теди му прощава.

Решението за раздялата дошло от самия Енчев, който осъзнал, че е влюбен в любовницата си и иска да създаде семейство с нея. Тук е моментът да припомним, че подобно поведение не е прецедент за хирурга. Той вече има един брак зад гърба си с красивата Милена Пандова, на която изневери именно с Теди Велинова. Малко след развода манекенката го дари с момченце – Филип, а преди две години двамата се сдобиха и с малката София.

През годините Велинова и д-р Енчев бяха смятани за едно от най-здравите семейства в светските среди. Въпреки това новината за раздялата им не шокира хайлайфа.

Теди Велинова и д-р Енчев: Осем години брак и краят на една приказка

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Виж още:
Жена на 47 години от Пазарджик се е самоубила, като…