Красавецът с египетска кръв гушна „вуйна си“ във Фермата

Организаторката на конкурси за Мис Мариана Маринова чете морал на детската учителка Маргарита, която се гушна под татуирания бицепс на момчето с египетска кръв Сами Хоссни.

В последните епизоди на тазгодишния сезон на Фермата: Нов свят участниците все повече показват нужда от близост. Първи започнаха да се гушкат Красимир и Поли, но тя вече е аут от шоуто, след загубения двубой с Бети. След тях се заиграха Митко Калайджиев и Красимира, много леко и с финес се получават някакви неща и между Елизабет и големия Митко.

Но снощи видяхме изненадваща прегръдка, и то не къде да е, а в леглото, между Сами и Маргото. Пищната дама беше под завивката на Сами, силно притисната от него. Не го правеха скрито, около тях имаше зрители, но нуждата явно е сред всички.

„Пусни ме, аз съм ти вуйна!“, пошегува се Маргарита, но бившият национал по плуване затегна още повече желязната си хватка около пищната ѝ гръд. „Ставам! Ще ни обсъждат и нас!“, заяви брюнетката, която в реалния живот има двама сина и съпруг.

Мариана прекъсна закачките им между две нанасяния на грим по лицето си: „Въпросът не е каква си му, а колко широко скроен е мъжът ти“.

„Ами, не е широко скроен!“, равнодушно отвърна Маргото и всички избухнаха в смях.

Дана се намеси и окуражи флирта. „Той сега ще ти прости, ще каже: „Младо момче е, красиво! Как да издържи душата?“

Сами преди седмица изненада фермерите с признанието, че е бил женен две години и вече е щастливо разведен.

След всички обсъждания в стаята, той не се отказа и придърпа за пореден път в леглото Маргарита.

Малко по-късно пред съотборничките си Маргарита, която за седем седмици във Фермата показа отлични качества на боец, миротворец и майчина фигура за някои участници, обяви бойкот на близостта на Сами.

„Ще стоя надалече от него, защото не се знае кой как може да интерпретира тия закачки“, аргументира се тя. Мариана подкрепи решението на Маргарита да пази дистанция от мускулестия хубавец.

„Аз, ако съм мъж и видя това, после може и да не си проговорим повече“, каза бившата „Мисис България“ Мариана Маринова.

Семейните жени доста се притесниха след язвителния коментар на Велислава, която каза, че е видяла непристойно поведение от Красимира и Митко в моментите, когато камерите не снимат по време на дуелите.


image0 (9K)