НАЙ-НОВИ:

Коя зодия как се влюбва – Скорпион-опасно, Дева – завинаги…

Лъвовете се влюбват бързо, Овните пък дълбоко. Какво казва вашият зодиакален знак за чувствата ви?

[ad id=”225664″]

Овен – бавно, трудно, но дълбоко
Типичният за Овена инат ясно проличава и в начина, по който представителите на тази зодия се влюбват.

При тях това се случва трудно и бавно. Въпреки че са страстни натури, имат нужда от повече време докато приятелството премине в близост, а близостта в интимност. Веднъж случи ли се това обаче, може да сте сигурни в дълбоките и силни чувства на Овена. Трудното начало ще бъде възнаградено с една бурна, емоционална връзка, в която всеки миг ще ви бъде интересен.

Телец – слушат сърцето си
Влюбването на Телците е безусловно. Представителите на тази зодия могат добре да правят разлика между това какво им казва разумът и какво сърцето. Открият ли обект на чувствата си, изобщо не се питат дали ще е разумно да бъдат с него.

Рак – две назад, една напред
Раците са изключително критични към бъдещите си партньори . Често преднамерената им критика прикрива страх от бъдещо влюбване. Те предпочитат да мърморят колко един човек е грозен или нахален, вместо открито да признаят пред другите и пред себе си, че всъщност го харесват. С Раците трябва да се действа деликатно. Когато дадат воля на чувствата си, се отдават изцяло. Поради тази причина изискват същото и от другата страна.

[ad id=”263680″]

Близнаци – без задръжки
Добряците на зодиака се влюбват съвсем чисто и невинно. Отварят сърцето си и го поднасят на добре измита бяла чиния. Близнаците дават всичко от себе си в новата си връзка и очакват същото и от другата страна. За съжаление, това не винаги се случва. И често те биват емоционално наранени. Това не им пречи и в следващата си връзка да се впускат на 100% и без никакви задръжки.

Лъв – бързо и често
Това е една от най-влюбчивите зодии. Често бъркат доброто приятелство с нещо по-дълбоко и поради тази причина сърдечните проблеми не са им чужди. Обикновено са първите в двойката, които се влюбват. След това полагат всички усилия, за да изпита и другият същото.

Дева – завинаги
Девите са емоционалните бури на зодиака. Привидната им кроткост само прикрива богатството от чувства, които крият в сърцето си. За девите влюбването е като свещен акт. Подаряват сърцето си само на хора, за които са преценили, че наистина си струва. Точната им преценка ги предпазва от любовни разочарования.

[ad id=”236993″]

Везни – първично или предпазливо
Везните са свикнали да са обект на внимание и чувства от много страни. По тази причина не си правят труда да влагат емоции във всяка връзка. Влюбват се или наивно и първично или им трябва много дълго време, за да покълне любов в сърцето им. Нормално е – все пак са Везни.

Скорпион – опасно
Скорпионът изисква много внимание и специално отношение, за да бъде спечелен. Влюбва се трудно. Често открива първо приятел в партньора си и това слага спирачки на развитието на бъдещата им интимна връзка. Партньорите на Скорпионите трябва да са внимателни с тях. Представителите на тази зодия могат да убиват както с безразличие, така и със силни чувства. Влюбеният Скорпион може да извърши неща за любимия си, които биха учудили пуританите и традиционалистите.

Стрелец – вярно
Стрелецът обича да влюбва другите в себе си. Така се чувства защитен и сигурен. Представителите на тази зодия не държат самите те да изпитат магията на любовта. Имайки чувствата на партньора си обаче, се чувстват като капитани на връзката – нещата винаги са под техен контрол. Истински влюбеният Стрелец обаче може да бъде по-верен дори от моногамната Дева.

Козирог – напористо
Козирозите постоянно се целят да покоряват върховете. Стремежът за първенство на всяка цена, често им струва много. Когато се влюбят, заживяват в свой измислен свят, в който често играят роля, различна от отредената им от партньора. Поради тази причина чувствата им често са несподелени.

[ad id=”218548″]

Водолей – романтично
За Водолеите влюбване е романтично, пеперудено и… като в романите. За тях то е отдаване, което не може да е нищо друго, освен магия. Влюбените Водолеи са разсеяни, пърхащи и в постоянно мислене с какво да изненадат партньора си. С тях никога не е скучно. Често им се случва да пресолят манджата с твърде много романтика, което може да отблъсне партньора им.

Риби – чусвтата са трудно нещо
И във влюбването, както във водата, Рибите са хлъзгави. Подхождат към обекта на чувствата си с много съмнение, преднамерени са и не се разкриват изцяло. Могат да започнат една връзка само като секс, а с течение на времето тя да прерастне в нещо повече. Трудно им е да признават и да говорят за чувствата си.

източник: zajenata.bg Подкрепи ЗАРАТА с поне 1 евро, отнема по-малко от 1 минута. Натисни ТУК

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Виж още:
Мадам „Мулти” Дарина Павлова облече в Кан много къса ромска…