Коцето минал „под ножа“

Въпреки че сме свикнали да го виждаме весел и пускащ шеги и закачки, поп фолк певецът Константин в момента изживява не много лесен период в живота си.

Покрай социалната изолация, наложена от коронавируса изпълнителят направи нещо, което не е правил от години – успя да се посвети изцяло на семейството си, от което най-доволни, разбира се, бяха жена му и двете им деца.

В професионален план обаче, нещата за Коцето не вървят никак във възходящ темп, поне засега, защото заради ограничителните мерки на него му се наложи да затвори иначе доста оборотния си нощен клуб. Заради рестрикциите заведенията и музикалните изяви секнаха изцяло.

„Направих си операция, възстановявам се, вече почнах и да спортувам. Имам учител и по пиано, който идва вкъщи два пъти седмично. Ходя на английски… Имах нужда от тази порция въздух“, признава Константин наскоро в тв интервю, но добавя също и:

„Дискотеките – абсолютно на нула. Имаме персонал, който е изключително ценен, специалисти, професионалисти хора, които няма как да ги загубим, а и те имат деца, имат кредити… И аз си изсмуквам от пръстите в момента, но аз им плащам заплати. Те са ми доста хора. Отделно нямам и концерти… Имам и други неща, от които нищо не получавам. На пълна нула, отникъде нищо не съм взел вече два-три месеца“.

show.blitz.bg


image0 (9K)