НАЙ-НОВИ:

Коцето изригна: Не сме разделени с жена ми Надя!

Певецът Константин и красивата му жена Надя са се разделили и тя е напуснала луксозната им семейна къща в „Бояна“, гласи светската мълва. Това обаче се оказа пълна измислица и истината няма нищо с действителността, пише HotArena.

„Пълни глупости са тези слухове, дори не знам откъде тръгват. Заедно сме си с Надето, обичаме си се все така и заедно си гледаме двете деца. Дори на рождения ми ден на 17 юли Надето изчака да стане 12 часа, за да ми изпее „Хепи Бърдей“ и през целия ми празник не спря да ме изненадва“, коментира пред „Галерия“ Константин.

Той отпразнува с шумно парти в своята дискотека 43-ия си рожден ден, на който присъстваха куп приятели, познати и негови колеги. Красивата му половинка бе в центъра на събитието и цял ден се гласи за партито.

На двамата им предстои да сключат църковен брак, но все още не е ясно кога. Не кроят планове за трето дете. В момента цялото семейство е на море, заедно с приятелско семейство.

Коце се е фокусирал и върху музикалната си компания, чрез която ще продуцира нови таланти. Говори се, че вече е открил първата си изпълнителка, с която работят върху нова песен. Певецът единствено загатна, че ще дава път само на млади, амбициозни и надъхани таланти. Ще ги търси с кастинги и от музикални училища.

Коцето отрече да конкурира бившия си шеф – Митко Пайнера и заяви, че не смята да краде вече доказали се изпълнители. „Моята компания не може да се мери с тази на Митко Димитров. Те са най-силните и без конкуренция. С него сме в чудесни отношения, не сме се разделили с лошо, просто имам амбицията да се развивам и раста. С него се чуваме и виждаме“, споделя още Константин.

  За укрепване на имунната система вижте ТУК

Виж още:
Звездите са ни подготвили палитра от вълнуващи изненади и преживявания!,…