Комплексите на звездите: Мегз се срамува от говора си, Ева от гърдите, лекар обезобрази Мис Пиги

Като всеки нормален човек и родните звезди крият своите недостатъци, които често се превръщат в комплекси. За своите несъвършенства скоро проговори дизайнерката Мегз.

Трябват ти субтитри …
Бобър, Катерица, Сид ленивеца…
Фъфлещо чучело, заекваща малоумница, първо се научи да говориш ма…

„Когато бях малка, паднах от кола в движение – бях на 4, бях цялата в кръв и рани… Семейството ми казва, че от тогава съм започнала да заеквам. Аз не си спомням как стана… Спомням си само, че през цялото си детство се мразех заради това. Не исках да съм различна. Исках да мога да говоря и аз като другите и да не ми се подиграват вече в училище. Беше ужасно – имаше моменти, в които съм молила Бог просто да умра. Никога досега не съм споделяла на никой, но вечер докато си ревях в леглото си казвах “не може ли да ме блъсне кола” или “защо не умрях като паднах”.

Майка ми постоянно ме мъкнеше по логопеди и те казваха “Мисълта тече много по-бързо от говора. Когато порасне ще го израсте”. А аз по детски, ревейки от болка, си казвах “моля те Господи нека мисълта ми не тече, или ме направи няма, не издържам повече да ме обиждат”…

Така, с хиляди дълбоки рани и компенсаторно отношение към себе си, пораснах и заекването спря. Говора ми, обаче, стана ужасно бърз. Още не знаех как да го координирам. За капак в същия период станах и известна. Тогава обидите се умножиха по хиляди…. И ето ме днес. Предразсъдъците ме накараха да искам да съм по-добра, да се променям, за да стана достойна за похвала – не за подигравка или обида. Тъжно е, но именно болката ме превърна в това, което съм днес. Днес харесвам начина, по който говоря и още повече това, което говоря. Харесвам истински себе си – не бранда ми, парите или популярността си. Харесвам човека, който съм. Но въпреки всичко това и всичко, което правя всеки ден, още сълзите сами протичат от очите ми когато си спомня за цялата болка, с която трябваше да порасна, споделя Мегз.

По примера на шивачката от Раковски и младата певица Ева сподели драма от миналото си.

„Най-често чувам обидата , че съм дебела…., но се опитвам да не си го слагам при сърце… Защото наистина се харесвам така… !! Нямам корем и то никакъв просто ми е широк таза и поради тази причина съм дебела в очите на някои… !! Харесвам те такава каквато си… !! Просто си едно съкровище… !! Голяма красавица !!”, пише изпълнителката.

Много от звездите ни променят визията си с помощта на пластичната хирургия. Сред тях се нареждат Светлана Василева и Джулиана Гани. И двете трудно могат да бъдат разпознати на старите си снимки, подобно на Катрин Вачева и Деси Фотосесията.

Кратка справка показва, че над 20 известни личности са коригирали носовете си – Галена, Емилия, Златка Райкова и Алисия, Райна, Бони, Таня Боева, са малка част от тях.

Певицата Адриана пък се закани да съди лекаря, който вместо да я направи красива я обезобрази, което й лепна прякора Мис Пиги, пише „Телеграф”.


image0 (9K)