Колко скучен би бил светът, ако ги нямаше Близнаците!

Непостоянни, неспокойни, енергични, винаги пълни с идеи… Колко скучен би бил светът, ако ги нямаше Близнаците!

Как да разбереш, че ти е нужен човек от зодия Близнаци? Как да запазиш представител на този знак до себе си? Ето и отговора на астролозите!

Всеки представител на зодия Близнаци има минимум две маски, а понякога и повече. Научиш ли се да разбираш такъв човек и да се адаптираш към променливостта му, която е диктувана от въздушната стихия, ще можеш да намериш не само добър приятел, но и интересен партньор, който ще направи живота ти ярък и изпълнен с невероятни събития.

Стабилността не е присъща за зодия Близнаци. Но нима това е гаранция за щастие? Близнаците имат много други положителни качества, които ги правят привлекателни и незаменими.

Общителност

Такива хора могат да завързват нови познанства и връзки дори и на най-пустото място. Няма човек, с когото представителите на този зодиакален знак да не могат да намерят общ език. Близнаците са винаги красноречиви, могат да водят разговор на всякаква тема, често блесват с ум и ерудиция. Те са талантливи педагози, юристи, екскурзоводи и ненадминати търговци.

Сексуалност

Близнаците са най-непостоянния знак на зодиака. Именно поради тази причина, за да изградиш трайна връзка с мъж от зодия Близнаци, трябва да вземеш под внимание зодиакалната съвместимост. Идеалната любовница за него е жената, родена по знака на зодия Водолей, Стрелец или Овен. А за семеен живот му подхождат Везни, Близнаци или Лъв.

Не трябва да се опитваш да задържиш представител на този зодиакален знак с думи, уговорки или истерии. Най-важното е да му бъдеш интересна. Близнаците не прощават пошлостта, скуката и нежеланието за усъвършенстване. Бъди винаги радостна, непредсказуема и той никога няма да те остави!

Любов към свободата

Коя е идеалната жена за него? Дори и да отчитате съвместимостта между зодиите, мъжът Близнаци предявява определени изисквания към партньорката си. Избраницата му трябва да бъде не само общителна и умна, но и да не й минава наум мисълта да ограничи свободата му.

С мъж Близнаци ще ти се наложи да станеш истинска актриса. Много е важно да се научиш да отстояваш своето много незабелязано. Така той ще си мисли, че всичко е решил сам. Нищо чудно това да ти хареса.

Умение да изкарва пари

При цялата си въздушност, Близнацитте са много практичен знак. Мъжът Близнаци умее с лекота да изкарва пари благодарение на бързата си реакция и способността да се адаптира към бързо променящите се обстоятелства. Такъв човек е почти невъзможно да бъде изненадан. Големият му минус е, че е напълно неспособен да харчи разумно изкараното и е в състояние да похарчи всичко за една вечер. Ако те засипе с подаръци – това не е проблем. Но ако пръсне всичко за поредното си хоби или безумен проект, е по-добре да вземеш положението под контрол.

Творчески потенциал

Ако Близнаците изберат професия, свързана с творчеството, в голяма част от случаите това им носи успех. Но не трябва да забравяме и за другите им таланти. Близнаците например могат да продадат на някого каквото си пожелаят. Те подхождат към това много креативно и получават огромно удоволствие от всяка успешна сделка.

Като цяло, ако свържеш живота си с Близнаци, се подгответе за факта, че всекидневието ви може понякога може да бъде опасно, но със сигурност ще е много забавно.

jenata.blitz.bg


image0 (9K)