НАЙ-НОВИ:

Коледният турнир по лека атлетика събра 200 деца в Стара Загора

Детският Коледен турнир по лека атлетика приключи и остави след себе си много положителни емоции за всички участници, гости и организатори!
Близо 200 деца взеха участие в надпреварата, подкрепяни от още толкова роднини и приятели! Победителите се прибраха с много награди – купи, медали, ваучери Mario Fresh и ваучери Decathlon Bulgaria! Тримата най-добри състезатели ще тренират безплатно една година в СКЛА Берое като тяхното обучение ще бъде покрито съвместно от Mario Fresh и лекоатлетическия клуб! Изненадата дойде от клуба, който обяви, че заради големия интерес и наличието на толкова много талантливи деца, от клуба ще покрият тренировките и на четвърти състезател.
Имената на шампионите са:
Мартин Емин – ОУ „Свети Никола“
Веселина Дончева – СУ „Васил Левски“
Георги Цонев – СУ „Васил Левски“
Сияна Якимова – ОУ „Свети Никола“

Разбира се, имаше и подаръци за училищата, чиито деца се включиха в турнира – те получиха спортни аксесоари, които да им бъдат от полза в обучението на малките шампиони!

Благодарим на всички участвали в организацията на събитието и на СКЛА Берое, които бяха невероятни партньори в това начинание! Благодарим на шампионите на клуб,които се включиха в награждаването на победителите, както и на Веселин Живков, който уважи събитието и се присъедини към нас, за да могат най-младите таланти на Стара Загора да се докоснат до опита на един спортист, чието име вярваме, че ще чуваме все по-често през следващите години, заявиха организаторите на състезанието. Подкрепи ЗАРАТА с поне 1 евро, отнема по-малко от 1 минута. Натисни ТУК

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Виж още:
Системата за видеоповторения (ВАР) може да бъде въведена в българското…