НАЙ-НОВИ:

Кой тип мъже отблъскват жените

За жените има няколко типа мъже, които им действат отблъскващо, дори понякога деликатната им природа да не го показва така ясно.

[ad id=”225664″]

Сред нежеланите мъже са стиснатият, момчето на мама, миризливецът, този с лошите обноски и страхливецът.

Мачото

Мачовците  си мислят, че са привлекателни за дамите, всъщност може да се окаже, че те са повече отблъскващи. Единственото, което го интересува е да вкара жената в леглото си, но не само това. След сексуалното преживяване няма да постъпи като джентълмен, а е готов да разкаже на целия свят за него, до най-малките подробности.

Лепката

Мъжът тип „лепка“ не се съобразява с него. Той няма да пропусне възможността да докосне жената, която харесва, без значение дали тя е показала интерес към него. Не зачита личното пространство, дори пренебрегва всички опити на дамата да му покаже, че не желае да се нарушават границите й.

[ad id=”236993″]

Мъжът, който гледа настойчиво

Не, това не е онзи поглед, който събужда женското внимание, създава трепет и приятно усещане. Това е вторачването на мъжа с настойчив поглед, който на всяка цена иска да бъде забелязан, погледите да се засекат и гледа така жената, сякаш е куче пред сочна пържола. Господа, наистина не е необходимо да гледате по този начин дама, привлякла вниманието ви. Действа отблъскващо.

Селфи типажът

Той изглежда перфектен – бели зъби, кожа с лек загар, отворен поглед. Постоянно търси повод да се снима, да сподели снимките си в социалните мрежи. Селфитата са задължителна част от неговото ежедневие. Нарцистичната природа не спира да се обажда в този тип, а това определено не се харесва на дамите, защото не намират  нищо мъжкарско.

[ad id=”236999″]

Вечно оплакващият се

Този типаж мъж е типичния неудачник и жените определено не са привлечени от него. Всичките разговори се свеждат до факта колко е нещастен, уморен от работа, че никой не го цени и разбира. Като цяло целта му е да предизвиква съжаление, но понякога зад тази стратегия може да се крие лицето на един добър манипулатор. Освен че знае само да се оплаква, рядко се интересува от проблемите на жената до него.

Гнусливият

Този тип, който определено отблъсква жените, може да се появи в ресторанта и със собствени прибори. Започне ли връзка, винаги ще напомня на партньорката си, че тя не може да пие от неговата чаша, да ползва слушалките му, да си взима от чинията му, ще следи дали всичко е щателно почистено.

[ad id=”237001″]

Всезнайкото

Това е типът мъж, който е пълен с абсурдни идеи и разсъждения. Той е готов да цитира класиците и философите и винаги има отговор на всеки въпрос. Може би не е лошо, но освен всичко останало, никога няма да пропусне възможността да ви научи какво и как да правите.
Източник:Az-jenata.bg Подкрепи ЗАРАТА с поне 1 евро, отнема по-малко от 1 минута. Натисни ТУК

Виж още:
За да проведете успешна борба с трипса, е необходимо за…