НАЙ-НОВИ:

Кой поставя ограда през алея в парк “Бедечка”? (СНИМКИ)

Оградата през алея в парк “Бедечка” придобива завършен вид

[ad id=”225664″]

Както вчера ви съобщихме, нова ограда изниква в тревните площи (и не само) в парк “Бедечка”. Наш съгражданин алрмира за изкопани дупки, а тази сутрин в тях вече има забити и бетонни колове.

Читателят на ЗАРАТА е изпратил и нови снимки с кратък коментар към тях:

“Заблудата ми, че изкопаните дупки са за засаждане на дръвчета, беше окончателно пометена тази сутрин. Минавайки по алеята към фабрика “Труд”, покрай Стария чинар, видях оформената ограда “в целия ѝ блясък”. В дупките стърчаха бетонни колове и границите на ограждението са ясни, като то ще мине през алеята! От горна страна други са оградили след строежите откъм “Лидъл” и затвориха едната алея, сега ще затворят и другата. Ако искаме да се разхождаме от юг (от Кауфланд) към езерото, няма откъде да минаваме. Това е то. Ще се опитам да не влагам емоция. Само ще попитам: Редно ли да се появяват огради в територия, която остава парк?!”

Припомняме, че оградени парцели в този район на парка никак не липсват. Тези места са изчистени от дървета и храсти и в тях собствениците вече садят, каквото си решат. Подкрепи ЗАРАТА с поне 1 евро, отнема по-малко от 1 минута. Натисни ТУК

Виж още:
Най-големият пожар в историята на щата Калифорния вече обхваща 470…