НАЙ-НОВИ:

Кой е Лъчезар Иванов? Не става дума просто за един депутат. Нищо не започва от днес

В свой пост във Фейсбук журналистката Ани Цолова, която подобно на Милен Цветков бе изхвърлена от Нова телевизия, разкрива любопитни подробности за бащата-депутат на келеша, пътувал в колата убиец на убиеца мамино детенце Кристиан – друсани до козирката заедно с девойката приятелка на Кристиан, също.

Ето какво написа Ани Цолова:

Като журналист съм питала за тези нелицеприятни ситуации през годините:

2009 г. – Дъщеря му го обвинява, с писмо до американското посолство, че е жертва на домашно насилие. Жена му също. Той обяснява, че всичко това е заради развода му.

2010 г. – Екипът ни в бТВ направи провокация към депутатите, като ги покани, в работно време, да получат подарък телефон Верту на стойност 8000 лева с камъни Сваровски (така пишеше в поканата). Един от депутатите, които дойдаха да си получат „подаръка“ беше Лъчезар Иванов. В кутиите нямаше скъп телефон. Имаше мандарини.

Същата година името му беше замесено и в т.нар. поправка “Мери Джейн” в Закона за наркотичните вещества. В “Държавен вестник” беше публикуван текст, без да е приет от депутатите, който допускаше използването на изображения на наркотични вещества с рекламна цел. По това време Лъчазар Иванов беше шеф на здравната комисия. Поправката беше наречена лобистка.

През 2012 г. се разбра, че за да стане доцент в Медицинския университет е използвал (решил, че са негови) научни публикации на пенсионирания проф. Любомир Иванов, бивш директор на Националния център по опазване на общественото здраве. Инициалите на двамата съвпадат. Тогава депутатът обясни в студиото ни, че е допуснал техническа грешка и не се е опитвал да заблуди комисията.

Три години по-късно се оказа, че Иванов, въпреки всичко, е станал доцент. Тогава млади лекари попитаха в студиото ни как е станало това, след като не е написал нито една публикация с научна стойност.

През 2014 година, тогава 17-годишният му син Георги е задържан и разследван за грабеж на бензиностанция.

Синът му Георги е бил в колата, която уби Милен. И бяга.

Лъчазар Иванов се отрече от сина си. За да спаси политическата си кариера или не само? Подкрепи ЗАРАТА с поне 1 евро, отнема по-малко от 1 минута. Натисни ТУК

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Виж още:
Министърът на здравеопазването издаде заповед, с която въвежда временна забрана…