НАЙ-НОВИ:

Кои са характеристиките за идеален съпруг

Мечтата на всяка жена е да открие идеалния мъж за себе си.

[ad id=”225664″]

В една определена възраст търсенето е точно в определена посока – съпруг. Ала да намериш подходящия мъж за тази „позиция“ не е никак лесно. Като прибавим и ролята на баща, става наистина сложно.

И все пак има начин да отсявате лесно потенциалните кандидати за съпруг, добър любовник и баща според любовния индийски експерт Индия Канг. Тя разкрива кои са 8-те характеристики, които биха задоволили всички женски изисквания и очаквания:

1. Каквото виждате, това получавате: Той откровен ли е? Ако човекът срещу вас е честен и в действителност това, за което се представя, то вече имате добра основа да си представяте бъдеще с него.

2. Имате му пълно доверие: Доверието и верността също са важни за здрав и щастлив брак. Генерално мъжете искат да обичат, осигуряват прехраната, защитават и подкрепят половинката си. Ако към всичко това прибавите и верността, ще получите тази увереност и спокойствие във връзката.

3. Мисли трезво: Той знае как да запази спокойствие в трудни моменти и умее да решава кризисни ситуации. Демонстрира зрялост и логическа мисъл.

[ad id=”238430″]

4. Амбициозен е: Разбира се, че трябва да е амбициозен! Това означава, че има планове за бъдещето и желание да осигури на семейството добър живот.

5. Мил е: И то не само към вас, а и към останалите хора. В началото на връзката гледайте не само как се държи с вас, а и със случайни хора (сервитьори, продавачи..), което ще покаже какъв е всъщност като човек, Ако е възпитан и мил с тях, значи сте попаднали на добър човек.

6. Дава ви усещане за сигурност и стабилност: Без значение какво се случва, вие знаете, че има на кого да се опрете, кой да помисли за вас и да ви помогне да се справите със ситуацията по всякакъв начин. Усещате, че сте в сигурни ръце.

7. Щедър е: Това не означава просто да ви води в скъпи ресторанти и да плаща сметката. Щедростта е и в малките жестове, в това да ви дава цялото време и вниманието си, особено когато имате нужда от него.

[ad id=”236993″]

8. Мъжествен: Жените харесват мъже, които ги карат да се чувстват жени. Те притежават една увереност и решителност, която е адски секси. Физическата мъжественост (добра физика) също е в плюс, но не е задължителна.

tialoto.bg За укрепване на имунната система вижте ТУК

Виж още:
Синът на сръбската легенда Цеца Величкович нокаутира българин в дебюта…