НАЙ-НОВИ:

Кога ще бъде завършен ремонтът на Зоопарка в Стара Загора

По време на днешната редовна сесия на Общински съвет Стара Загора, старейшините одобриха удължаване с шест месеца срока на усвояване на съществуващия дългосрочен общински дълг за финансиране на проект „Реконструкция на Зоопарка в Стара Загора“.

Близо 50 предложения  бяха разгледани по време на октомврийското заседание на Общински съвет Стара Загора

По време на обсъжданията представителят на фирмата изпълнител – Симеон Атанасов,  увери общинските съветници, че изгубеното досега време ще бъде наваксано и в следващите 6 месеца обектът ще бъде изцяло завършен.

Стара Загора: Общинските съветници одобриха вземането на дълг в размер на 13 450 млн. лева

„В началото при изпълнението на проекта имахме някои проблеми, което забави неговата реализация. Към днешна дата това забавяне е наваксано и към момента се работи усилено по реализацията му. Това е един проект, който не е за подценяване, и който трябва да бъде много добре съобразен с хабитата на животните и тяхното обслужване“, обясни Атанасов.

Той допълни, че всички дейности, които се изпълняват, се съобразяват с препоръките на директора на Зоопарка- д-р Радослав Михайлов и целят по-малко притеснение за животните. Подкрепи ЗАРАТА с поне 1 евро, отнема по-малко от 1 минута. Натисни ТУК

Виж още:
По време на днешната редовна сесия на Общински съвет Стара…