Кобрата: Съжалявам за целувката, на Андреа ѝ беше гадно

Най-добрият български професионален боксьор Кубрат Пулев коментира прословутата целувка към репортерката Джени Суши, която му навлече куп неприятности извън ринга в САЩ. Той сподели, че съжалява за постъпката си и разкри, че тя е била плод на адреналина след двубоя с Богдан Дину, който спечели с нокаут.

„Мачът беше драматичен, еуфорията беше много голяма. С българите край ринга се целувахме и прегръщахме. Може би само някой ден като ми се роди дете, ще съм по-радостен. Сигурно човек като е дрогиран, така се чувства. Тази целувка е израз на емоция, така съм усетил ситуацията, така съм реагирал. Но може би не трябваше да ми взима интервю веднага след толкова емоционален мач.“

„Предния ден ѝ дадох интервю, тя ми каза след победата: „Хайде да направим парти“. Не знам кой я е канил, тя сама дойде. Аз бях в болницата, зашиха ми аркадата, върнах се, а тя беше в хотела. Тя идваше, сядаше до мен, но аз се дърпах, защото не искам такава близост“, заяви Кобрата пред bTV и разкри, че съжалява за случилото се.

„Съжалявам за това, което стана. Ако мога да върна времето, никога няма да го направя. Ако трябва да го направя, няма да искам. Не съм имал намерение да я насилвам. На Джени Суши и адвокатката ѝ ще им кажа, че нямам лоши чувства към тях. Джени не е лош човек, готина е, но са ѝ дали лош съвет. Не ги мразя, даже ги обичам“, сподели още Пулев и коментира още от вечерта след мача с Дину.

„Вечерта я видях и ѝ казах, че целувката е на майтап. Казах ѝ да не пуска целувката ,а само интервюто. Тя каза, че е дошла на партито да взима интервюта, но не е взела нито едно. Явно ги взима по друг начин. Лошото е, че има много жени, които наистина са насилвани, а те яхват това и ги използват“, заяви още боксьорът и коментира как половинката му Андреа е приела целия случай.

„Първия ден ѝ беше много гадно. Беше разстроена, но не за друго, а за хорските мнения. На другия ден ме подкрепи. Познава ме добре и знае, че съм над нещата“, заяви Кубрат Пулев за реакцията на любимата си жена в този казус.


image0 (9K)