НАЙ-НОВИ:

Кметът на Стара Загора с кауза на рождения си ден днес

За втора поредна година кметът на Стара Загора Живко Тодоров ще отбележи своя рожден ден с благотворителна инициатива. Днес градоначалникът навършва 39 години.

“Реших да поканя всички хора, които искат да ме поздравят по повод моя рожден ден, да подкрепим важна за мен инициатива. Не желая да получавам традиционните знаци на внимание. Вместо подаръци и цветя, бих се радвал да допринесем за една добра кауза и да съберем добрина”, сподели Живко Тодоров.

Инициативата ще е насочена в подкрепа на събиране на средства за възстановяване на изгорелия преди повече от две десетилетия планетариум към Астрономическата обсерватория „Юрий Гагарин“ в Стара Загора. Нужни са средства за закупуване на оборудване, с което да се възроди звездната зала към обсерваторията.

Благотворителното събитие ще се проведе на 21 септември от 19,00 часа в новата Арт зона в парк “Артилерийски”-юг.” Каня всеки, който иска да дойде и да участва в благотворителната инициатива, каза още кметът. Подкрепи ЗАРАТА с поне 1 евро, отнема по-малко от 1 минута. Натисни ТУК

Виж още:
Село Елхово, сгушено в полите на Средна гора, получи своята…