НАЙ-НОВИ:

Кифли със старозагорски джип разяриха мрежата

Мрежата настръхна заради наглата постъпка на две старозагорски дами с лъскав джип. Скандалната случка се е разиграла снощи около 19 часа на столичния булевард “Патриарх Евтимий”.

Доказателство за арогантното им поведение са снимки от случката, които бяха качени във Фейсбук групата “Забелязано в София”. Авторката на снимките – Нели поясни, че те изцяло са погазили правилника за движение по пътищата, но господин с Тойота им е дал да се разберат, пише Fakti.bg.

“Часът е 19, мястото бул. Патриарх Евтимий. Две нагли девойчета карат в насрещното движение без никакво намерение да обърнат. Браво на господина в Тойотата, който застана броня-в-броня с тях за да им покаже, че няма да продължат напред. Очевидно им беше забавно дори когато им се наложи да обърнат…целият булевард ги чакаше. Ето ги кифлите от Стара Загора … А другият път дано им се падне някой сърдит катаджия!”, пише жената, направила снимките. Междувременно под публикацията ѝ не спират да валят недоброжелателни коментари, които остро осъждаха наглото поведение на наглите девойки. “Егати наглите дрисли”; “Какво си мислят тия пикли? Че като някой чичко, който ги ч*ка им е взел тузарски джип с еднакви номера могат да правят каквото си посикат ли?”; “Ей, селянките са си селянки, където и да отидат”, са само малка част от коментарите под снимките от случилото се. Кои обаче са въпросните две нагли момичета все още не е ясно.

 

 

  Подкрепи ЗАРАТА с поне 1 евро, отнема по-малко от 1 минута.

loading...

Вашият коментар

Виж още:
Коледните празници са след по-малко от 2 месеца и много…