НАЙ-НОВИ:

Кирил Ананиев: Шестима от пострадалите край Своге остават в тежко състояние

21 души са пострадали, информира министърът на здравеопазването

[ad id=”225664″]

Шестима от пострадалите при катастрофата край Своге остават в тежко състояние.

Това каза министърът на здравеопазването Кирил Ананиев пред журналисти преди срещата на институциите в Министерския съвет във връзка с трагичния инцидент край Своге, предаде “Фокус”.

“Няма промяна в броя на загиналите. 21 души са пострадали, но в най-тежко състояние са четирима, настанени в “Пирогов”, от които двама в особено тежко. В “Св. Анна” има един в тежко състояние и във ВМА също. Има загинало дете”, коментира той. Министър Ананиев посочи, че повече подробности ще бъдат дадени след срещата.

На “Дондуков” 1 се провежда извънредна среща на институциите във връзка с тежкия инцидент край Своге. На срещата се очаква да бъдат обсъдени подробностите около автобусната катастрофата, при която загинаха 16 души, както и по-сериозни мерки срещу войната по пътищата.

[ad id=”263680″]

Снощи, след като посети пострадалите при инцидента, настанени в УМБАЛСМ „Пирогов“, президентът Румен Радев призова Министерският съвет да предприеме дълбоки и адекватни мерки във връзка с катастрофите. Подкрепи ЗАРАТА с поне 1 евро, отнема по-малко от 1 минута.

loading...

Вашият коментар

Виж още:
В интервю за британския „Обзървър“ бившият председател на Европейския съвет…