Каракачанов отряза Сидеров: При мен с лошо не става, от малък съм такъв! 

„Цяла нощ съм мислил върху творческото предложение на Волен Сидеров и продължавам да мисля творчески“, иронизира той предложението на Волен Сидеров и той да подаде оставка.

„При мен с лошо не става! От малък съм такъв.“ Така отговори Каракачанов на призива на Сидеров да подаде оставка.

„Това е такава идиотщина, че нямам думи“, коментира думите на депутата от НФСБ Петър Петров за децата с увреждания пред бТВ вицепремиерът и лидер на ВМРО Красимир Каракачанов.

„Като не можеш да се изразяваш като хората, по-добре мълчи. Това се отнася за всеки, особено за тези, които искат да се занимават с политика“, изтъкна той.

„Премиерът реагира нормално, попита има ли човек, който да замести Валери Симеонов, но това не беше обсъждано дори сред нас. Не е имало опити за убеждаване, Валери Симеонов си беше взел решението“, разказа Каракачанов за начина, по който е подадена прословутата  оставка.

„Цяла нощ съм мислил върху творческото предложение на Волен Сидеров и продължавам да мисля творчески“, иронизира той предложението на Волен Сидеров и той да подаде оставка.

„Вярно е, загубих връзка с реалността – всеки ден по 10 часа на ден в министерството, 35 хиляди души в МО, проблеми, стара техника, по 10 часа на ден ме боли главата и съм загубил връзка с реалността“, изригна вицепремиерът и военен министър.

По думите му предложенията трябва да се обсъждат не по медиите, а на коалиционен съвет.

„Във вторник имаме коалиционен съвет, ще вземем решение и ще ви отговоря“, каза Каракачанов.

„Преди 1 месец казах, че спирам с ролята на „синя каска“, ВМРО работи и ще работи. Ние направихме законопроект за радикалния ислям и искам да знам какви са „творческите“ мотиви на „Атака“ да не ни подкрепи“, емоционално попита той.

„Кой ни бута към съдбата на Реформаторския блок? Ако някой смята, че може творчески на гърба на партньорите си да си прави личен имидж, аз лично смятам, че няма смисъл от такава коалиция“, категоричен бе Каракачанов.


image0 (9K)