НАЙ-НОВИ:

Каракачанов: Кръстник съм на децата на Бобоков, това са работливи хора

“Тези хора ги познавам като хора работливи, предприемчиви, хора, които почнаха от една гола поляна… Парите, които печелеха, не ги хвърляха по яхти и самолети, а ги хвърляха и влагаха в разширяване на производството, отваряне на нови работни места. Какво точно има предвид прокуратурата, не е моя работа да гадая. Държавното обвинение има някакви данни или най-малкото съмнения за нещо, остава да го докажат. Всичко останало е търсене на сензации”. Това заяви в Шумен вицепремиерът и министър на отбраната Красимир Каракачанов, където участва в тържеството по повод Деня на Ботев. Вицепремиерът потвърди появилите се информации, че е кум на сватбата на Пламен Бобоков.

 Вицепремиерът потвърди, че е кум на сватбата на Пламен Бобоков. “Когато преди 25 години примерно си станал кум на някой, логично е за 25 години човек да се развие, един става бизнесмен, друг политик, трети става лекар, четвърти журналисти“, каза Каракачанов, цитиран от бТВ. Според него “взаимоотношенията им са свеждали до срещали по семейни мероприятия, защото е кръстник на трите му деца”.

“Не знам точно в какво ги обвинява прокуратурата, но тези хора аз ги познавам като хора предприемчиви, хора работливи, хора, които започнаха от една гола поляна“, отбеляза още Каракачанов. Министърът на отбраната положи цветя пред Паметника на загиналите във войните шуменци в Деня на Ботев.

По-късно той наблюдава демонстративните стрелби и практическия държавен изпит на курсантите от Националния военен университет “Васил Левски”. Поръчките за модернизация на българската армия не са забавени заради коронавируса, заяви Красимир Каракачанов.

  За укрепване на имунната система вижте ТУК

Виж още:
Специализираната прокуратура намери и иззе от офисите на обвиняемия Васил…