НАЙ-НОВИ:

Канела с кефир – панацеята на топ моделите

Много от вас знаят за ползите от канелата, която има благоприятен ефект върху функционирането на стомашно-чревния тракт: тя нормализира храносмилателния процес, подобрява усвояването на хранителните вещества и ускорява отделянето на усвоените вещества.

Освен това значително намалява нивото на холестерола и кръвната захар, подобрява зрението.

Използвайки канела за отслабване, ние не само се отърваваме от наднорменото тегло, но и имаме благоприятен ефект върху здравето, защото тази подправка има положителен ефект върху работата на всички системи на човешкото тяло и деликатно прочиства тялото от натрупаните токсини. .

Освен това има положителен ефект върху бъбречната функция, без която пълното нормализиране на нормализирането на теглото просто не е възможно.

Много от вас са убедени в това, като използват тази подправка в комбинация с вода и мед за отслабване.

Ако отново сте гладни късно през нощта, има страхотна рецепта, която е много популярна сред топ моделите.

Смесете кефир (или кисело мляко с ниско съдържание на мазнини) с канела. Добавете канела на вкус, обикновено – половин чаена лъжичка на 200 мл кефир (кисело мляко) при стайна температура.

Ако консумирате тази храна всяка вечер вместо вечеря, много бързо ще видите положителни резултати както върху тялото, така и върху лицето си. Тя не само насища, но и подобрява храносмилането и тена.

  За укрепване на имунната система вижте ТУК

Виж още:
Специалистът по лечебно хранене проф. Христо Мермерски се среща  с…