НАЙ-НОВИ:

Камен Донев: Върлува един повсеместен мързел

Човек трябва да търси във всичко вдъхновение , а най-хубавото нещо е да работиш в отбор, който гледа в една цел. Това коментира в ефира на bTV  българския актьор Камен Донев от родния му град Русе. Според него, преобладават хората „с лошо гледащи лица”.

[ad id=”225664″]

„Сега върлува един повсеместен мързел. Всяко нещо, което не се случи веднага и което не става лесно е: „по-нататък”, „това нищо не струва”, „какви са тия, тия нищо не правят”… Чакай малко! Ти какво правиш, ти какво създаде на тази земя, освен да си купиш къща, кола и да наприказваш куп глупости?”, коментира Донев.

По думите на Камен Донев това е една от причините ние като народ да сме „там, на парапета, облегнати със семките в ръка, плюейки тоя и оня”, докато други страни на Балканите се развиват.

[ad id=”236999″]

„Искам да вярвам и вярвам, че нещата могат да стават все по-добри и моля никой да не ми пречи, защото ще му се случи много неприятна случка!”, предупреди къде на шега, къде сериозно актьорът.

Той подготвя нов спектакъл, като описва какво няма да бъде: „Следващият ми спектакъл ще е в основата на Ниагарския водопад. С Федерер ще направим една много дълга сесия, в която докато единият удря топчето, другият се движи заедно с топчето и изписва върху него хайку стих. Това ще продължи 14 часа”.

[ad id=”218001″]

Бащата на Камен Донев е създател и ръководител на фолклорен състав в Русе. Актьорът споделя, че танците са го научили на дисциплина и на организация. Той каза, че за танцът може да учиш цял живот и да го преоткриваш неспирно.
btv.bg Подкрепи ЗАРАТА с поне 1 евро, отнема по-малко от 1 минута.

loading...

Вашият коментар

Виж още:
Снимка на кучето, открито до овъгленото тяло на господаря си,…