НАЙ-НОВИ:

Кали неуморна в търсене на любовта

Фейсбук

Кали продължава да търси любовта след раздялата с последният си мъж Владимир, който е баща на най-малкия ѝ син, пише “Уикенд”.

Певицата все още вярва, че ще срещне своята половинка, заради което и при последната си медийна изява си пожела да обича и да бъде обичана.

Мисля, че щастието те намира само тогава, когато не го очакваш. Това не означава, че през останалото време трябва да се откажеш да бъде щастлив. Напротив – аз съм щастлива. Радвам се на всеки ден”, казва Кали. Преди близо месец тя представи последната си песен “Драми всякакви”, в която участва младата рапърка Котенцето, която е гадже на големия син на певицата.

Кали не крие, че преминава през труден период, след затихващия медиен скандал, който си спретнаха с вече бившия ѝ любим Владимир. Певицата не изпада в депресия. Нали все пак е дипломиран философ и психолог! Кали споделя методиката си, която е да се радва на малките неща. Тя смята, че промените в личните отношения не бива да се тълкуват в негативно, като тровещи живота, защото красотата около нас е несъизмерима с това, пише “Уикенд”.

Хитовата певица се зарежда с положително настроение, като чете хубавите книги, разговаря с „качествени и разумни хора”. И не на последно място ходи редовно на езда, практикува екстремни спортове сред природата, разхожда се в гората. Единствено ѝ остава да се пребори с липсата си на търпение, което изтъква като най-големия си порок. С времето Кали се научила да е малко по-прикрита, овладяна и да не показва бурно емоциите си. „Но характерът не се променя. Можеш само да го шлифоваш”, казва певицата.

Източник: novini.bg  Мобилната версия на ЗАРАТА - ТУК

Виж още:
Над 400 хил. души се събраха и танцуваха тази година…