Кали заряза децата си!

Кали отново е решила да връчи трите си деца на бащите им, а тя да се отдаде на любовта си със значително по-младия от нея Анастас Червенков, известен с прякора Наско Салфетката.

От 17 февруари Кали и възлюбеният й са на екзотична почивка в Бали, където се отседнали в 5-звездния хотел Karma beach club. Близки до семейството на младока издадоха през наш репортер, че истерията покрай коронавируса изобщо не смутил влюбените гълъбчета, които решили да останат цели 20 дни в Индонезия.

Според информирани източници Кали се е охарчила с близо 10 000 евро само за нощувки. Предвид спада в участията й през последната година най-вероятно масрафът е платен от Анастас. Родителите му били потресени от избора на сина си за жена. Баща му д-р Богдан Червенков е уважаван акушер-гинеколог в Асеновград. Новата забежка на Анастас дори вкарала майка му в болница и все още не може да приеме връзката му със скандалната фолкпевица.

Кали опитва по всякакъв начин да спечели уважението на неговите родители и дори ги пратила на почивка във Велинград, но без резултат. Те все още се срамуват и се надяват сина им да се осъзнае навреме и да сложи край на отношенията с певицата.

Запознати със семейните драми на Кали издават, че не могат да я познаят в последно време. Певицата претендира за пълно попечителство над децата си, но непрекъснато ги мята при бащите им заради работни ангажименти или любовни екскурзии. А откакто е с Анастас като че ли децата са на заден план за нея.

show.blitz.bg


image0 (9K)