Кали бременна с четвърто. Сега пък от кого ли?

Фолкпевицата Кали хич не си поплюва и сменя мъжете в живота си по-често от дамските си чантички. За изпълнителката на „Като те почна“ не е необичайно да зарязва мъжете си и да хуква към следващия. Точно така се случи и наскоро, когато скъса с бащата на третия си сини се хвана с доста по-млад от нея любовник.

Певицата има трима синове от трима различни мъже. За първия не се знае почти нищо, вторият – Антон Краус, я гледаше като писано яйце, но тя реши да заживее със ски инструктора Владимир. Реши се и роди и от него и нещата изглеждаха повече от чудесни.

От близо година Кали върти любов с мъж на име Анастас, който почти наполовина на нейните години. Всички си мислеха, че нещата между тях не са сериозни. Репортер на БЛИЦ обаче е научил бомбастична новина.

Според думите на приятелка на Кали, тя била заченала от новия си любим и съвсем скоро ще увеличи семейството си с четвърти наследник от четвърти мъж. Думите на нейната дружка се потвърждават и от факта, че от известно време певицата е спряла цигарите и алкохола.

Кали и Анастас заченали наследника си през лятото, когато се отдали един на друг. Кали изгонила големия си син от дома си, тъй като бил пълнолетен и трябвало да се оправя сам с живота. Другите си две деца пратила при бащите им за лятото.

Напоследък кариерата на Кали замира и тя е решила да хване и последния влак за зачеване и да върже още един богат мъж, коментират злите езици. Певицата можела да е спокойна, че бащите на синовете й ще се погрижат за тях и ще им осигурят бъдещето.

 


image0 (9K)