Калин Врачански в истерия!

Хич не му върви на Калин Врачански с луксозното му бяло ауди. Гамени най-редовно му драскат боята на колата с пирони и отвертки, като на два пъти свидетели на щетите стават и папараците на „Уикенд”.

Онзи ден актьорът от „Стъклен дом” и „Господин Х и морето” отново откри лимузината си ожулена и му се наложи да звъни на застрахователя си. Драмата се разигра на малка уличка в кв. „Лозенец”.

Зърнал поредната поразия върху десния калник на струващото 50 бона возило, Калин първоначално изпадна в шок и ужас. После се поокопити и започна да се щура край автомобила – оглеждаше го от всички страни, за да види дали драскотината е само една или има и други. Той клякаше, ставаше, взираше се в ламарините отблизо и далеч… С нахлупената бейзболна шапка върху главата си артистът на моменти дори приличаше на бандит, опитващ се да проникне в чужда кола.

За да не пропусне някоя резка в боята, Врачански сложи тъмни очила на лицето си. Цайсите попречиха на слънцето да го заслепява и той огледа още по-добре щетите. А когато проверката му приключи, извади джиесема си и звънна на застрахователната си компания, за да се оплаче.

Подобно нещастие се случи с Калин и аудито му и в началото на 2018 г. в центъра на София. Тогава обаче издрасканото не беше дълбоко и актьорът собственоръчно полира пострадалата си дясна врата със специален крем.

С настоящата си лимузина Врачански се сдоби преди повече от 2 години. В арт средите се мълви, че парите за возилото той получил покрай участието си в „Като две капки вода” – сезон 2016. Преди да си купи аудито израсналият в Роман артист се предвижваше предимно с мотор.

 


image0 (9K)