НАЙ-НОВИ:

Как да спрем вандалите в Стара Загора(снимки на последния вандализъм)? Идеи?

Дирекция “Транспорт, чистота и екология” към Община Стара Загора публикува поредната акция на вандали, посегнали този път на детската площадка на Летния театър. Едва ли знаят защо – явно или са родени същества, а не хора, или са ползвали субстанции, които от хора са ги превърнали в същества, различни от “хомо сапиенс”

Ето текста във Фейсбук страницата: “Ако си мислите, че вандалите имат почивен ден се лъжете. Снощи брутално са усукали и откачили едното въже от пързалката на детската площадка под летния театър. Задействани Горещ телефон, Инспекторат, Групата за ремонт на детски площадки.

Ремонтът е неотложен поради високата степен на опасност за децата. Това не им стигнало на юнаците, ами счупили главите и опашките на две от патета на същата площадка. На малкото аязмо два фриза на една от новите пейки също помляни.

Не е пощадена и детската площадка на Света Троица 61. Не се огъвайте, защото битката продължава. Вярваме, че вандалите рано или късно ще си платят и то с лихвите за зулумите, които правят на града.

  Подкрепи ЗАРАТА с поне 1 евро, отнема по-малко от 1 минута.

loading...

Вашият коментар

Виж още:
В малката зала на Художествена галерия Стара Загора е представена…