Как да отслабнем според зодията си

Не е тайна, че загубата на тегло е изключително личен опит. Стратегии, които биха могли да работят добре за най-добрата ви приятелка, може на вас абсолютно да не действат, че даже и да ви навредят.

Но вашият астрологичен знак също е наистина личен и може да разкрие много за това коя сте и какво работи най-добре за вас. В тази връзка астролозите са категорични, че звездите не влияят само на характера ни, ами оказват влияние и на това как успешно да отслабнем.

Ако загубата на тегло е вашата цел, това е, което Вселената мисли, че трябва да опитате. И така, нека звездите решават най-добрия план за вас.

Овен

Опитайте с клас за колоездене, за да се насладите на конкурентната си страна или да започнете тренировки за половин маратон. Преди всичко не отказвай напълно от себе си, ако започнеш нещо и го прекратиш по някое време. Просто продължавай да се опитваш, докато не откриеш какво работи за теб – в крайна сметка правиш го за себе си

Телец

Загубата на тегло е маратон, а не спринт, а бавното и стабилно темпо е точно за Телеца. Проверете упражненията, които ви позволяват наистина да се чувствате свързани с вашето тяло, като брейк или йога. Умереното хранене наистина ще направи чудеса с тялото ви.

Близнаци

Време е да вземете приятелки и да идете на фитнес, защото ще се справите най-добре в групова ситуация. Планирайте да тренирате заедно веднъж или два пъти седмично, за да можете да се държите във форма (а така ще може и да клюкарствате редовно). А междувременно не хапвайте нищо, което включва варено пиле или задушени зеленчуци.

Рак

Модерните фитнес зали, пълни с хора, не са за вас. Вместо това, потърсете място, което е по-малко блестящо. Бонус точки, ако има басейн. Плуването е чудесен начин за вас да се отървете от излишните килограми.

Лъв

Вие сте родени за танци. За щастие това е чудесен начин за загуба на излишните килца. Опитайте със Зумба или нещо по-ритмично. Всичко, което ви позволява да изразявате себе си и ви поставя в светлината на прожекторите, е перфектно за вас. Другото важно за вас е да се забавлявате с храна, която хапвате, затова опитайте с диета, която ви позволява да експериментирате с нови ястия, като средиземноморската диета.

Дева

Ти обичаш рутина. Опитайте с бягате или да карате колело на открито или във фитнеса. Щом намериш точното за теб занимание ще бъдеш щастлив, а съответно ще започнеш и да губиш излишните килограми. По отношение на диетата, помислете за преброяване на калориите. Проследяването на това, което ядете, може да работи много добре за вас.

Везни

Вие сте изключително социални личности, затова съберете всичките си приятели и марш във фитнес залата. Ако нямате надежден тренировъчен партньор, което е почти невъзможно, то пробвайте с различни групови занимания като Брейк или Зумба.ако в тренировките ви има художествена нотка, то това е точно за вас.

Скорпион

Личната конкуренция е точно като за вас. Ето защо степерът може да се окаже идеален за вас, ако не пробвайте с колелото или бягащата пътека. Тук цаката е сами да си поставяте цели, които с всяка следваща тренировка да надскачате. Калорийното преброяване е добър подход за отслабване за вас – когато влагате ума си в нещо, то работи във ваша полза.

Стрелец

Вие сте родени за отборните спортове. Затова скалното катерене, туризъм и колоездене са перфектни за вас и борбата ви с излишните килограми. Що се отнася за диетите – първо четете етикетите на продуктите и после сметнете заслужава ли си да погълнете изписаните калории.

Козирог

Насочвайте се към фитнес залата, защото обичате да вдигате тежести. Говорете с личен треньор за напътствие и започнете да създавате сериозни мускули. Може да ви трябват малко натиск, за да започнете – в края на краищата сте зает, но се ангажирайте да работите върху себе си и ще видите много сериозни резултати. Не забравяйте да броите калориите в ястията си, за да постигнете максимални резултати.

Водолей

Присъединете се към нов горещ фитнес клуб във вашия район, ако можете да си го позволите финансово. Ще се влюбите в това колко модерно е всичко и това ще ви накара да искате редовно да се връщате. Ако пък разполагате и с повече пари се присъединете към някой тенис клуб. За диета – разбира се изпробвайте най-актуалните и последни тенденции.

Риби

Мотивацията е големият проблем за вас. Нуждаете от натиск от приятел или цел, за да ви помогне да започнете. След като сте готови да започнете някакъв вид спорт, то опитайте воден спорт като плуване или погледнете към по-спокойните занимания като йога или бягане. По отношение на храната – помислете за варианта да се откажете от захарта.

jenata.blitz.bg


image0 (9K)