НАЙ-НОВИ:

Как да задържим интереса на мъжа за по-дълго

Има една много вярна мисъл, която гласи: “Никога не се мръщи, защото не знаеш кога някой ще се влюби в усмивката ти.”

В този ред на мисли много жени правят грешката да мислят, че ако един мъж ги намира за привлекателни, той е готов да има връзка с тях. Пътят към сърцето на един мъж може да е пълен с обрати, дори да го има първоначалното привличане.

Най-основното е да „влезете в главата му”.

Тогава какво трябва да направите, за да провокирате интереса му към вас?

1. Дръжте се като цялостна личност, а не като „половинката”.

Една от най-грешните, романтични кино реплики е във филма “Джери Магуайър”, когато Том Круз казва на Рене Зелуегър: “Ти ме допълваш!”. Не трябва да очаквате, че ще „допълвате” нечия друга личност. В действителност, всеки човек си е цялостен индивид, който живее живота според начина, по който смята за добър спрямо себе си. Бъдете благодарна затова, което имате и не търсете някакво „по-специално” отношение от мъжа, защото може и да не го получите.

2. Демонстрирайте самочувствие.

Вашето кредо спрямо мъжа трябва да бъде: “Аз съм обектът на желанието ти”, а не обратното. Това е много важно. Самата вие трябва да вярвате, че сте страхотна, трябва да знаете високата си цена и да я демонстрирате. Никога не забравяйте, че не сте улов за всеки мъж, който ви пожелае, защото така няма да заинтригувате точно този мъж, който ви вълнува. Трябва да сте уверена в себе си и умело да вадите най-добрите си черти, когато сте в компанията на този мъж, така че да го „облъчите” с мисълта, че сте супер.

3. Покажете класа.

Проучване на списание Cosmopolitan от 2008 година показа, че 67% от мъжете си падат по жени тип “съседското момиче”, а не по дами с имидж “секс бомба”. Разберете, че красотата се крие в това да се държите естествено. Не се опитвайте винаги да изглеждате „гореща”, защото ще имате вид на прекалено лесна плячка. Ако сте късметлийка с красиво тяло, не се изкушавайте да демонстрирате всичките си прелести с оскъдно облекло. Съсредоточете се само върху един свой актив в тоалета си – красив бюст, дълги крака, малко дупе и т.н.. Използвайте грима, за да подобрите външния си вид, а не за да го преобразите. Просто бъдете по-изтънчена и стилна.

4. Изисквайте уважение.

Не очаквайте, че мъжът с когото сте била веднага ще ви демонстрира, че иска сериозна връзка с вас, но от друга страна изисквайте той да се държи с уважение към личността ви. Трябва да изисквате респект по отношение на времето, тялото и чувствата си.

5. Създайте малко мистерия около себе си.

Никога не давайте на мъжа 100% от себе си. Задръжте си поне 10%. Във всяка зараждаща се връзка има преследвач и преследван. Старайте се да не влизате в ролята на преследвача. Не се дръжте като отчаяна жена, която се бори със зъби и нокти за любовта на мъжа. Пазете чувствата си за себе си и ги споделяйте само с най-близките си приятелки. Демонстрацията на силно желание често е отблъскваща. Бъдете по-дискретна и накарайте мъжа да се чуди какво мислите и изобщо мислите ли за него.

6. Намалете темпото.

Най-добрите взаимоотношения са тези между сродни души, а няма как да станете сродни души с даден мъж чрез бърз секс. Заложете на разговорите и общуването извън леглото, за да се сближите с него. Много по-трудно е да преминете от секс към приятелство, отколкото от приятелство към секс. Първо се опознайте с обекта на желанията си и ще видите, че ще се радвате на бавна, но сигурна победа.

7. Не преигравайте и не драматизирайте.

Не всичко е на живот и смърт. Ако мъжът има нужда да се отдръпне от вас за известно време, това не означава, че няма да се върне скоро, но само ако не му досаждате през този период. Не започвайте да драматизирате, ако той не ви се обади три дни, а просто си живейте живота. Мъжете мразят драмата, както и дългите и мъчителни разговори на тема „чувства и отношения”.

8. Не си губете времето.

Създайте си репутация на жена, която не си губи времето с идиоти, които не знаят какво искат. Не си хабете сълзите и енергията за мъж, който не го заслужава. По-добре се огледайте за някой друг.

9. Създайте си положителна нагласа за ситуацията.

Опитайте се да бъдете силна и независима, но без да изпращате негативни вибрации. Бъдете винаги отворена и приятелски настроена към въпросния мъж. Когато очаквате да ви се случат добри неща, те ще се случат. Ако се държите грубо с някой, защото смятате, че той не ви желае със сигурност няма и да ви пожелае. Ако сте убедена, че заслужавате да бъдете обичана и сте готова да чакате този специален човек, тогава ще го намерите.

Източник: tialoto.bg Подкрепи ЗАРАТА с поне 1 евро, отнема по-малко от 1 минута.

loading...

Вашият коментар

Виж още:
С отговор на десет въпроса delibertate.info ни информира, че в сегашния…