НАЙ-НОВИ:

Как всеки от зодиакалните знаци се справя в моменти на криза?

В живота на всеки човек се случва да има кризи. Независимо дали става въпрос за личните отношения, връзките или работата, не е важно какво ни се случва, а как се справяме в тези моменти. От нас зависи дали ще задълбочим проблема или ще излезем от него по най-бързия възможен начин.

[ad id=”225664″]

Оказва се, че зодията също има роля във всичко това, пише Actualno.com. Как реагираме в моменти на криза до голяма степен зависи от зодиакалния ни знак.

Ето как различните зодии реагират. Знаейки това за своята зодия, може да се научите да овладявате проблема много по-лесно и дори да промените собствения си характер и начина, по който гледате на нещата.

Овен: 21 март – 19 април

Те се нервират. Те хвърлят каквото намерят. Казват неща, които не мислят. Те действат като пълни идиоти, защото не са сигурни къде да насочат гнева, който ги изяжда от вътре.

Телец: 20 април – 20 май

Те се изолират. Те анулират планове с приятели. Те стават тихи. Те изчезват и карат всичките им близки да се притесняват за душевното и физическото им здраве.

[ad id=”263680″]

Близнаци: 21 май – 20 юни

Те започват да пият повече. Те спират да се хранят правилно. Те падат духом. Те престават да се грижат за себе си, защото не виждат смисъл във всичко това.

Рак: 21 юни – 22 юли

Те носят същите дрехи с дни. Те избягват да отговарят на телефона и да отварят вратата. Прекарват по-голямата част от времето си, като гледат телевизия, играят видео игри и четат книги, за да не се справят с проблемите си.

Лъв: 23 юли – 22 август

Те прекарват повече време онлайн. Те публикуват повече в социалните мрежи. Те се опитват да компенсират, като показват, че ли имат страхотен живот, така че никой да не разбере, че те тайно се разпадат отвътре.

Дева: 23 август – 22 септември

Пият повече кафе. Те работят повече часове. Те прекарват по-малко време у дома. Те се опитват да отвлекат вниманието си от проблемите си, като се съсредоточат върху кариерата си. Това им помага да избягат от проблема и да се фокусират върху нещо, което могат да контролират.

[ad id=”236999″]

Везни: 23 септември – 22 октомври

Те започват да лъжат. Те се преструват, че са добре. Те се държат така, сякаш нищо не ги притеснява, докато са на публично място и нямат търпение да се приберат у дома, за да плачат, докато не им олекне.

Скорпион: 23 октомври – 21 ноември

Те боядисват косата си. Те си правят татуировки. Те се хвалят с нови тоалети или с нова кола. Те използват парите като начин да се почувстват по-добре, дори само за част от секундата. Така се опитват да се настроят, че живота им е по-добър.

Стрелец: 22 ноември – 21 декември

Те ядат повече. Те спят повече. Те се забавляват повече. Те престават да се грижат за основните си отговорности, защото вече нямат енергия за тях.

Козирог: 22 декември – 19 януари

Те имат проблеми със съня. Те ядат по-малко. Те стават по-разсеяни. Те губят способността си да се фокусират.

[ad id=”236993″]

Водолей: 20 януари – 18 февруари

Те пишат потискаща поезия. Те слушат тъжна музика. Те преживяват емоционални драми всеки ден. Те прекарват много време в сълзи, защото не искат да се справят с емоциите си.

Риби: 19 февруари – 20 март

Те си взимат болничен, защото не разполагат с енергия, за да напуснат леглото си. Те избягват да отговарят на съобщения, защото нямат енергия да общуват. Те спрат да публикуват в социалните медии. Престават да отговарят на повикванията. Напълно изчезват от лицето на земята. Подкрепи ЗАРАТА с поне 1 евро, отнема по-малко от 1 минута. Натисни ТУК

loading...

Вашият коментар

Виж още:
Пясъчна буря от Северна Африка е връхлетяла остров Крит. Високата…